Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 6.672
- 5.471
- 768
Kafa açmayın çıkın konudan
@Keramettin TANRIVERDİ üyelerine modarına sahip çık kafam güzel olacaklardan sorumlu değilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa açmayın çıkın konudan
@Keramettin TANRIVERDİ üyelerine modarına sahip çık kafam güzel olacaklardan sorumlu değilim
dmden adresimi iletiyorum yüreğin yetiyorsa gelKafa açmayın çıkın konudan
Kaçmak yok ha geçenki gibi top herifdmden adresimi iletiyorum yüreğin yetiyorsa gel
Kaçarım gibi yine maalesefKaçmak yok ha geçenki gibi top herif
Delikanlı gibi açıklasana arkamdan keramettin admine niye konuştun?Kaçarım gibi yine maalesef
Bu ne Cafer laflarına dikkat etferapuşt
Kes sesini Furkan yeni üyesin haddini yerini bilmezsen bildiririmsahibesi tarafından tekme tokat dövülüp hastanelik olmuştur.
Delikanlı olsam zaten arkandan konuşmazdım niye anlatayım şimdiDelikanlı gibi açıklasana arkamdan keramettin admine niye konuştun?
Adam alenen bütün mod kadrosunu tehdit ediyorDelikanlı olsam zaten arkandan konuşmazdım niye anlatayım şimdi
En son baltacı veliyi devreye sokacağız başka çare kalmadıAdam alenen bütün mod kadrosunu tehdit ediyor
Bizlere sahip çıkacak bir baş yok mu!?
Belli ki kulisler yapılmış ama sen zayıf halka gördüğün için Kuzeye dokunuyorsun. Ipin diğer ucundaki Keramettin admine laf söyleyemiyorsun.Delikanlı gibi açıklasana arkamdan keramettin admine niye konuştun?
feramuzun tehditinin max korkunçluk seviyesiAdam alenen bütün mod kadrosunu tehdit ediyor
Bizlere sahip çıkacak bir baş yok mu!?
Gereken konuşma yapıldı hayırdır dorukBelli ki kulisler yapılmış ama sen zayıf halka gördüğün için Kuzeye dokunuyorsun. Ipin diğer ucundaki Keramettin admine laf söyleyemiyorsun.
feramuzun tehditinin max korkunçluk seviyesi
tüneldeyim30 dakikaya arıcam arayamazsam arasana bi