Haluk Ulusoy: ''TFF'ye aday olacağım''

Melih Akan

Berlin Panteri
[FONT=pt_sansregular]Galatasaray’da başkanlık için ismi geçen isimlerden olan Haluk Ulusoy “Hazirandaki TFF seçimini bekliyorum” dedi.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]BAŞKAN adayı olarak adı öne çıkan bir isim daha “Hayır” dedi…

Önceki gece TRT’de yayınlanan ve Aysal’ın aday olmayacağını açıkladığı program öncesi bir araya gelen Ünal Aysal ve Faruk Süren, Haluk Ulusoy ile telefonda görüştü. İkili Futbol Federasyonu eski Başkanı’na bu süreçte başkan adayı olarak öne çıkmasını, bu konuda destek vereceklerini iletti.

[FONT=pt_sansbold !important]DÜŞÜNCEM BAŞKA
[/FONT]
Ancak Haluk Ulusoy, Süren ve Aysal’ın “Başkan ol” teklifine “Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı idim. Yine Haziran ayındaki TFF kongresini ve başkanlık seçimini bekliyorum. O yüzden, teklifinize teşekkür ederim” diyerek başkan adaylığına soyunmayacağını belirtti.

[/FONT]

Oda olur. Bir taraftan güçleniriz en azından. Ama yapmazlar tabi bu adamı TFF başkanı.

İsabetli bir karar olur Türk futbolu adına.

Peki biz ne yapacağız arkadaşlar?Tamam Tff'nin başına geçsin de niye aday olmuyor kimse.Aysal,Dürüst,Süren,Ulusoy.Kimse aday olmuyor.Gerçi daha süre var önümüzde ama Alp Yalman'dan başka aday çıkmayacak diye tırsıyorum.Umarım akil bir adam adaylığını koyar.Alp Yalman ile çok sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.

Atamayı tayyip bey yapmıyacakmı kim daha rte ye yakınsa o gelicektir

yönetimden biri benle iletişime geçebilirmi?

Doğru tff başkanlığı için artık atama yapılıyor. Atamayı kimin yaptığını ise söylemeye gerek yok. Herkes biliyor zaten ve atamayı yapan kişi Ulusoy'dan hazetmiyor. Bunu da bilmeyen yok. Hiçbir şikebahçeli Ulusoy'dan hazetmez...

Tüpçü yerine doğru düzgün biri gelirse yabancı sınırını kaldırır muhtemelen, hatta tüpçü bile kaldırabilir seneye çünkü bizi tehdit olarak görmüyordur artık. Bu durum bu saatten sonra aleyhimize mi lehimize mi olur tartışılır açıkçası çünkü önümüzdeki bir kaç sene CL'ye katılma ihtimalimiz oldukça düşük gözüküyor. Biz güçlüyken ve CL'de oynarken bu sınırı kaldırmadılar, biz güç kaybettikten sonra kaldırırlarsa yine Fener'in işine gelir bu durum.

TFF başkanının nasıl seçildiği zatem malum ve tartışmalı bir konu. Ancak bu mevzuda şartları eşit düşünüp bir kenara koyacak olursak, Haluk Ulusoy'un da TFF Başkanı olmasını istemem.

Ben kavgadan, gürültüden, şaibeden bıktım futbolumuz adına. Hep aynı yüzleri görmekten de bıktım. Çünkü Demirören bizim için neyse Ulusoy da başkaları için o. Haklıveya haksız olarak tablo. Göksel Gümüşdağlar, Haluk Ulusoylar, Demirörenler ile çözülmez bizim futbol sorunumuz. Çok yeni, dünyası başka olan bir adam çıkarsa belki.

levent bicakci geldi, aydinlar geldi, sonuc? SIFIR

ulusoy hepsinden iyidir[
QUOTE=Ömer Tuğrul Yılmazer;7056124]TFF başkanının nasıl seçildiği zatem malum ve tartışmalı bir konu. Ancak bu mevzuda şartları eşit düşünüp bir kenara koyacak olursak, Haluk Ulusoy'un da TFF Başkanı olmasını istemem.

Ben kavgadan, gürültüden, şaibeden bıktım futbolumuz adına. Hep aynı yüzleri görmekten de bıktım. Çünkü Demirören bizim için neyse Ulusoy da başkaları için o. Haklıveya haksız olarak tablo. Göksel Gümüşdağlar, Haluk Ulusoylar, Demirörenler ile çözülmez bizim futbol sorunumuz. Çok yeni, dünyası başka olan bir adam çıkarsa belki.[/QUOTE]

kim gelirse gelsin isterse 15 yaşında velet gelsin yeter ki bu tüpçü zırtosu gitsin

Bizim acımızdan daha iyi olur. Yani en azından fb'nin tff ayagı kurur.

Erdogan´da her istedigini yapacak diye birsey yok. Aydinlar´i Fenerbahce baskani yapacakti basaramadi sonucta. Bazen Erdogan´a muhalif olanlar, onu oldugundan daha bile güclü yapiyorlar.
Haluk Ulusoy cok güclü bir aday, zamaninda kürsüye ciksaydi rahat secilirdi Demirören´e karsi ama hata etti zamaninda ve gec kaldi. Bende isterim TFF baskani olmasini, bu Demirören batiracak sonunda Türk futbolunu, stada taraftar gelmez oldu. Digitürk play paketi icin senede enayi gibi 300 avro ödüyoruz 30 liralik hizmet icin.

Sistem değişmedikten sonra, isterse en koyu Galatasaraylı gelsin o koltuğa hiçbir şey değişmez. Hala kişilere bağlı olmadığını anlayamadık o koltuğun gücünün.

Son 13-14 yıldır Türk futbolunda Fenerbahçe kimi isterse ya o seçiliyor(atanıyor) ya da kimin politikalarından rahatsız olursa o gidiyor(bıraktırılıyor)...Fenerbahçe eksenli yeni Türk futbolunda hala "Haluk Ulusoy gelsin başa,kurtarsın Türk futbolunu" masalıyla kendimizi avutuyoruz...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt