Haluk Ulusoy: ''TFF'ye aday olacağım''

Erdogan´da her istedigini yapacak diye birsey yok. Aydinlar´i Fenerbahce baskani yapacakti basaramadi sonucta. Bazen Erdogan´a muhalif olanlar, onu oldugundan daha bile güclü yapiyorlar.
Haluk Ulusoy cok güclü bir aday, zamaninda kürsüye ciksaydi rahat secilirdi Demirören´e karsi ama hata etti zamaninda ve gec kaldi. Bende isterim TFF baskani olmasini, bu Demirören batiracak sonunda Türk futbolunu, stada taraftar gelmez oldu. Digitürk play paketi icin senede enayi gibi 300 avro ödüyoruz 30 liralik hizmet icin.

gözün aydın digitürkü şahenk satın almış..

gözün aydın digitürkü şahenk satın almış..

Cok basarili bir is adami kendisi bana göre NTVSPOR Türkiye´nin en kaliteli spor programlarindan bir tanesi. Ciddi anlamda Digitürk´ü ileriye tasiyabilecek vizyona sahib bir insan, ama ama ama ama ama ama ama ama.....................................................................................................................................................................................................
Bu herif tam bir Fenerbahce hastasi ve bunu yansitmadan duramaz. Digitürk´ün eski sahibinin GS´li oldugunu kimse fark etmemisti bile. Bu haber dogruysa gecmis olsun cümletten....

Siyasetcilerden izin alabilirse olur.

Cok basarili bir is adami kendisi bana göre NTVSPOR Türkiye´nin en kaliteli spor programlarindan bir tanesi. Ciddi anlamda Digitürk´ü ileriye tasiyabilecek vizyona sahib bir insan, ama ama ama ama ama ama ama ama.....................................................................................................................................................................................................
Bu herif tam bir Fenerbahce hastasi ve bunu yansitmadan duramaz. Digitürk´ün eski sahibinin GS´li oldugunu kimse fark etmemisti bile. Bu haber dogruysa gecmis olsun cümletten....

yıl 2013: Digiturk de Å￾ahenk'e gidiyor - Milliyet Haber

yıl 2014: https://twitter.com/tribundergi/status/515229777444499457

tayyip tüpçüden memnundur, değişim olmaz.

Rte , Haluk Ulusoyun oğlu Saffet Ulusoyun nikah şahidi olmuştu diye hatırlıyorum.

Fenerbahce sike yapmadi der.

RTE İle anlaşmadan birisinin TFF başkanıı olma ihtimali var mı ?
RTE İle anşalmış bir TFF başkanının bize faydalıyı geçtim objektif olabilme ihtimali var mı ?
Polis baskınlı ispatlı fener şikesini örtbas eden , 2001-2003-2004 gibi mafya ve şaibenin iç içe geçtiği sezonlardaki 1 numaralı aktör olan birisinden mi medet bekliyorsunuz yani ?

eğer siyasete yakın olacaksa zaten kim gelirse gelsin farketmez, felaket olur..

daha iyi bizim için...suren durust gs nın basında ulusoy tff...ulusoy un gs nın basına gecmesınden daha hayırlı olur bence

RTE İle anlaşmadan birisinin TFF başkanıı olma ihtimali var mı ?
RTE İle anşalmış bir TFF başkanının bize faydalıyı geçtim objektif olabilme ihtimali var mı ?
Polis baskınlı ispatlı fener şikesini örtbas eden , 2001-2003-2004 gibi mafya ve şaibenin iç içe geçtiği sezonlardaki 1 numaralı aktör olan birisinden mi medet bekliyorsunuz yani ?

napalım bilader yıldırım demıroren kalsın daha mı ıyı? olmadı rte yı mı deıstırelım napalım yanı? hıc yoktan ıyıdır mantıgı var

Bu açıklama başkanın kararında etkileyici olabilir. Ayrılma sebeplerinden biri de türk futbolunun geldiği noktaydı çünkü.

TFF başkanı olacağına inanmıyorum.
Bir kere TFF nin başına gelmiş ve büyük başarılar kazanmış zaten.
Bir daha geleceğini düşünmüyorum.
Demirören ile RTE nin arası çok iyi . Demirören zaten FB nin adamı ordan kolay kolay inmez RTE istemedikçe..

Başkan olmayı gerçekten düşünmeyen adam bu iddialar 3 gündür ortada ilk gün çıkar basın açıklamasını yapar GS a başkan olmayı düşünmüyorum iddialar asılsız der.
Bu bu kadar zor birşey değil.

Bence başkan olmayı çokdan düşünüyor. Düşünüyor ama kuru kuruya da ben adayım deyip sonra seçimde kaybetmek istemiyor.
Çoğunlugu arkasına alıp kazanacağından emin olmadan adaylığını açıklamaz Haluk Ulusoy.

Yarın açıklayacam demesinin sebebide budur.
Ünal Aysal ın aday olmayacağı kesinleşdi.
Ali Dürüst ve Faruk Süren de aday olmamakda ısrar ederlerse Büyük ihtimal Haluk Ulusoy aday olur onların desteğini de alır.

Çünkü ne Ali Dürüstün nede Faruk Süren in helvacı yadaAlp Yalmanı destekleyeceğini düşünmüyorum.

Yarın Ali Dürüst ve faruk Sürenin ne yapacağı belli olur...
Aday olmazlar ve haluk ulusoy ile Anlaşırlarsa Haluk Ulusoy Aday olur ve seçimi kazanır..

Aday olurlar sa yada başka bir aday üzerinde anlaşırlarsa Haluk Ulusoy da kazanamayacağı için Aday olmayacağım der.

Olay bu kadar basit.

Faruk Süren ve Ali Dürüst le görüşüp karar vereceklerdir bugun

Geri
Üst Alt