Haluk Ulusoy'dan Adaylık Açıklaması!

İsmail bu ülkede okumuşluk yada eğitim duzeyin önemli değil bu ülkede terbiyesizlik külhan beylik önemli gerekirse döve döve gerekirse söve söve yaptırıyorlar onun için nerde sokak agızlı insanlar var yönetime toplayalım ciddiyim cünki senin futbolunda basketinde vs adalet yok gerekirse kavga edelim dövüselim terbiyeli oldukça üstüne geliyor şerefsizler

Maalesef haklısınız ama Galatasaray camiası çok büyük bir camiadır. Dolayısıyla iki günlük başarılar için o bahsettiğiniz şahısların ve organizasyonların seviyesine inilirse, 110 yıllık tarihimize ihanet edilmiş olunur. Bu camia, yeri gelmiştir 14 sene şampiyon olamamıştır, gerekirse bu sezon da dördüncü yıldızı takmaz ama Albayrak gibi şaklabanlara, Ulusoy gibi otobüsçülere de "Aman aday ol da kurtar şu kulübümüzü" diye kul köpek olmaz.

ismail kankam . okumuş bir insanın kullanmaması gereken lügatlar kullanmıssın.
bizim camiamız su gibidir.azizdir , kutsaldır.herkese yer var.okumşunada okumamışınada.sayın başkanın ( Haluk Ulusoy ) beyfendinın camiamız için yaptıkları unutulmamamlıdır.galatasaray ona çok şey borçludur.azıze yıldırım denen şahıs onu sırf galatasaraylılığı için koltuğundan düşürülmesi için yapmadığı kulis kalmadı ve başardı.siyasi her türlü entrikaları çevirdiler.

biz başımızda onun gibi mehmet ağar beyfendi gibi gerçek galatasaraylıları herzaman görmek isteriz.
saygılarımla

Ne yapmıştır Ulusoy bu kulüp için? Ne yapmıştır? Hiçbir şey yapmamıştır. Ama Fenerbahçe kulübüne sırıta sırıta el pençe bir şekilde 2007 kupasını vermeyi bilmiştir. Ulusoy dediğimiz insan, birkaç sene içinde koskoca Varan otobüs şirketini bile rezil etmeyi başarmıştır, Galatasaray kulübünü mü yönetecektir? Otobüsçüler otobüslerle, müteahhitler binalarla, Albayrak gibi şaklabanlar kralların gönlünü etmekle ilgilenir. Sayın Kıraç, Sayın Süren ve hataları çok olsa da Ünal Aysal gibi büyük adamlar ise Galatasaray'ımızla ilgilenir. Galatasaray'ımız da o adamlarla ilgilenir. Sosyal realiteyi göz önüne almadan müteahhitleri, şaklabanları, otobüsçüleri kulübün başına getirmek önünü alamayacağımız zararlara yol açabilir.

Azıcık aşım ağrısız başım.

Ne yapmıştır Ulusoy bu kulüp için? Ne yapmıştır? Hiçbir şey yapmamıştır. Ama Fenerbahçe kulübüne sırıta sırıta el pençe bir şekilde 2007 kupasını vermeyi bilmiştir. Ulusoy dediğimiz insan, birkaç sene içinde koskoca Varan otobüs şirketini bile rezil etmeyi başarmıştır, Galatasaray kulübünü mü yönetecektir? Otobüsçüler otobüslerle, müteahhitler binalarla, Albayrak gibi şaklabanlar kralların gönlünü etmekle ilgilenir. Sayın Kıraç, Sayın Süren ve hataları çok olsa da Ünal Aysal gibi büyük adamlar ise Galatasaray'ımızla ilgilenir. Galatasaray'ımız da o adamlarla ilgilenir. Sosyal realiteyi göz önüne almadan müteahhitleri, şaklabanları, otobüsçüleri kulübün başına getirmek önünü alamayacağımız zararlara yol açabilir.

İsmail bey merhaba yukarıdaki formatta yaşınız 53 diyor yanılmıyorsam.
eğer doğru ise siz o yaşı boşuna yaşamışşınız.yada Türkiyede değildinız herhalde.Sayın Haluk Ulusoyun başkanlık dönemine bakın Galatasarayımızın 4 yıl üst üste şampiyonluğuna bakın.kimin döneminde oldugunu ıdrak edın.ne vermıs ? ne yapmıs ? diyerek işkembeden sallamayın.
o sadece siyası duruşu dolayısı ıle koltuğundan edildi.ettirenlerde belli.yukarıda açıkladığım gibı.
ben şurada siyaset yapmak istemiyorum.lakın sayın abdurrahim albayrakada taş atıyorsunuz.sırf sayın cumhurbaşkanı ile aralarında muhabbetten dolayı.
kimseye yakısmaz bu tutum.daha fazla uzatmak istemıyorum. ınternette gezersenız ıkı sahsından galatasaray camıasız ıcın nelerını feda ettıklerını goreceksinız
saygılar

İsmail bey merhaba yukarıdaki formatta yaşınız 53 diyor yanılmıyorsam.
eğer doğru ise siz o yaşı boşuna yaşamışşınız.yada Türkiyede değildinız herhalde.Sayın Haluk Ulusoyun başkanlık dönemine bakın Galatasarayımızın 4 yıl üst üste şampiyonluğuna bakın.kimin döneminde oldugunu ıdrak edın.ne vermıs ? ne yapmıs ? diyerek işkembeden sallamayın.
o sadece siyası duruşu dolayısı ıle koltuğundan edildi.ettirenlerde belli.yukarıda açıkladığım gibı.
ben şurada siyaset yapmak istemiyorum.lakın sayın abdurrahim albayrakada taş atıyorsunuz.sırf sayın cumhurbaşkanı ile aralarında muhabbetten dolayı.
kimseye yakısmaz bu tutum.daha fazla uzatmak istemıyorum. ınternette gezersenız ıkı sahsından galatasaray camıasız ıcın nelerını feda ettıklerını goreceksinız
saygılar

Haluk Ulusoy mu yaptı Galatasaray'ımızı 4 sene üst üste şampiyon?
Şu yazdığınız maalesef sayın Terim ve Gheorghe Hagi önderliğindeki Popesculu, Taffarelli, Bülentli, Okanlı, Hakanlı kadromuza bir hakarettir.
Galatasaray'ın şampiyon olmak için federasyon başkanlarına ihtiyacı yoktur. Bunun en somut örneği de bu demirören denen şahsın döneminde iyi futbolla gelen iki şampiyonluktur. Galatasaray'ı, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi diğer camialarla bir tutmayınız. Bizim, bizden başka hiçkimseye ihtiyacımız yoktur.

O çok göklere çıkardığınız el pençe Ulusoy'un duruşu olsa ne olur, olmasa ne olur. Koskoca Varan'ı batıran adamın Galatasaray başkanlığına talip olması olsa olsa başarılı bir kara mizah örneği olabilir.

Albayrak'a gelince, kendisini istememe sebebim siyasi ilişkilerinden ziyade, koskoca kulübü cümle aleme rezil eden ilkokul çocuğu seviyesindeki hareketleri, demeçleri, taraftarın gözünde prim yapmak için sürekli olarak tekrarladığı şaklabanlıklarıdır. Bu kulüp ciddi bir kulüptür ve ciddi yöneticiler gerektirir, şaklabanlarla bu kulüp yürümez.

Haluk Ulusoy mu yaptı Galatasaray'ımızı 4 sene üst üste şampiyon?
Şu yazdığınız maalesef sayın Terim ve Gheorghe Hagi önderliğindeki Popesculu, Taffarelli, Bülentli, Okanlı, Hakanlı kadromuza bir hakarettir.
Galatasaray'ın şampiyon olmak için federasyon başkanlarına ihtiyacı yoktur. Bunun en somut örneği de bu demirören denen şahsın döneminde iyi futbolla gelen iki şampiyonluktur. Galatasaray'ı, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi diğer camialarla bir tutmayınız. Bizim, bizden başka hiçkimseye ihtiyacımız yoktur.

O çok göklere çıkardığınız el pençe Ulusoy'un duruşu olsa ne olur, olmasa ne olur. Koskoca Varan'ı batıran adamın Galatasaray başkanlığına talip olması olsa olsa başarılı bir kara mizah örneği olabilir.

Albayrak'a gelince, kendisini istememe sebebim siyasi ilişkilerinden ziyade, koskoca kulübü cümle aleme rezil eden ilkokul çocuğu seviyesindeki hareketleri, demeçleri, taraftarın gözünde prim yapmak için sürekli olarak tekrarladığı şaklabanlıklarıdır. Bu kulüp ciddi bir kulüptür ve ciddi yöneticiler gerektirir, şaklabanlarla bu kulüp yürümez.

sakın adınız azız yıldırım olmasın....
oda 2000 yılında bır sempozyumda bu sozlerın aynısını soylemıstı..galatasarayın onun kesmek ıcın once ılk yapılacak ıs federasyon baskanını koltugundan etmek demıstı..sızde o azızenın agzı ıle konustugunuza gore sıkıntı var demekkı!!!!!!

Ulan neyin tarafsızlığından bahsediyor bu?
Elin adamları fener başkan olamayınca tff ye başkan oluyor. Sonra orda sıçıp sıvayınca tekrar dönüp fenere başkan olmaya çalışıyor lan.

Ayrıca o yukarda hala, okumuş, 4 ortalama ile dereceli, master yapmış, kültürlü adayların futbolu iyi yöneteceğini sanan dangalağa da gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

dangalak mı? o dediğin adam kaç yaşında?

gerçek galatasaraylı dürüst insan haluk ulusoy. reyizz . kimseye benzemez

sakın adınız azız yıldırım olmasın....
oda 2000 yılında bır sempozyumda bu sozlerın aynısını soylemıstı..galatasarayın onun kesmek ıcın once ılk yapılacak ıs federasyon baskanını koltugundan etmek demıstı..sızde o azızenın agzı ıle konustugunuza gore sıkıntı var demekkı!!!!!!

Bir dahaki sefere cevap verirken mesajımı bir kere yarım yamalak okumak yerine iki üç kere sindirerek okumanızı tavsiye ederim.

dangalak mı? o dediğin adam kaç yaşında?

Alıştım ben artık, malum o kadar terbiyesiz genç var ki, ettikleri lafları üstüme alıp üzülmekten çok, onların bu yaştaki bu nefretlerine, hırçınlıklarına, kendileriyle barışık olmamalarına, bu kadar kinle öfkeyle dolu olmalarına üzülüyorum. Ama yapacak bir şey yok, herkesi zorla terbiye edemezsiniz. Aileniz nasıl bıraktıysa, o.

Çok teşekkür ederim bu mesajınız için, burada güzel insanların olduğunu da hatırlattınız. İyi geceler dilerim.

Geri
Üst Alt