Haluk Yürekli: "Arias⏳"

ben bu adamı baya muhasebe işleriyle uğraşan bir profile benzetiyorum ya - aklıma geldiğinden beri çıkmadı o tipleme.

Sandığımızdan iyi oyuncu ama yaş ve bonservis olarak sıkıntı

İstenilmediğine göre kesinlikle iş yapacaktır. Ama böyle adamlardan verim alabildiğince alman gerek çünkü geri dönüşü olmayacak.

Sandığımızdan iyi oyuncu ama yaş ve bonservis olarak sıkıntı
Yatırım değil, verim alma transferi olur. Bazı transferlerin satış potansiyeline bakılmaması normal bence eğer uzun yıllar yüksek verim alabileceğini düşünüyorsan. Bence torreira ve sara da bu tarz transferler biraz.

Yatırım değil, verim alma transferi olur. Bazı transferlerin satış potansiyeline bakılmaması normal bence eğer uzun yıllar yüksek verim alabileceğini düşünüyorsan. Bence torreira ve sara da bu tarz transferler biraz.
Performans olarak ciddi verim verecek bence. Özellikle fiziksel olarak iyi iki mücadele top kayıtları istatistikleri çok iyi

Videolarda belli olmuyor ama brezilya ligi bir Romanya ligi değil.
Veiga diye birisi vardı. En iyisi o diyorlardı

Videolarda çok rahat çalım atıp gol ve asist yapıyordu. Ya kendisi çok iyi ya da rakipler çok kötü

kesinlike gelmesi lazım ısındım çok teknik tam bize lazım olan adam

kollektif oyunda nasil videodan anlasilmiyor sadece calim ve dribbling var burda ayagini eline verirler yada her abartili sarjda yere duseceginden hakemler faul calmayacaktir , taraftar sinir krizi gecirir bir sure sonra

emre mor'a indirgenmesi hos olmaz dogrusu , yoksa taraftarin tam sevecegi calim atip dikine giden oyuncu profili

mertens ile hic alakasi yok bu arada.

Ters kanatta Yunus etkisi yaparsa ne olacağını biliyoruz değil mi? Şubat/Mart ayında kuş festivali yaparız evirmeli çevirmeli

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

3 lü sistemler de sadece verim alabileceğimiz bir oyuncu. 4 2 3 1 oynayan takımın kesinlikle almaması gereken bir oyuncu. Kanat bek oynar bizde şuan ama

Kosu mesafesi ne kadar acaba? Sonucta cok teknik bir oyuncuya benziyor ama defansa yardimci olmuyorsa bizim oyuna uymaz gibi, en büyük sikinti ise yasi, 27 yasinda bir oyuncuya 10+ milyon bonservis verecegiz, bir bucuk yil üst duzey futbol oynarsa satmis olsak para kazanma durumu olurmu acaba? Keske 23 yasinda olsaymis.

Sag ve sol acik oynadina göre sallai ne olacak?

Geri
Üst Alt