GSC Haber Haluk Yürekli: "Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da kalıyor"

Arkadaşlar size dün şu teklif sunulsaydı eminim hepiniz b) derdiniz.

A- Barış gidecek ama onana alınacak.
B- Barış kalacak ama uğurcan alınacak?

yönetim doğru olanı yaptı lütfen birazcık saygı duyun

versinler 5 milyon euro maaş bu saatten sonra çok da fifi.

Barışın maaşı arttırın biraz gönlü olsun çocuğun

Taraftar bağrına basar onda sıkıntı yok

Kameralar önünde özür dilemeden yedek kulübesine bile girmemesi gerekir normalde. Üzgünse ve bunu içtenlikle dile getirirse konuyu kapatırız. Sahadaki hırsı ve özverisiyle tekrar herkesin sevgisini kazanabilir. Ama hep bir şüpheyle bakılacağını da hesap etmeli. Her şey kendisinin elinde.

Performanisini kendisinede takıma olduğu kadar ya veriyor neticede. Yine elinden geleni yapacak %100 le oynayacaktır herhalde
%100 kale agzindan kacirqcaktir orasi oyle de herif hafta sonu aslan gibi oynayip ptesi ne diye siyah yelken acti oyle korsan gibi anlamadim. Bir seyler dondu arka planda. Ne bu tam acikliyor, ne yonetim. Menajer bozuntusu dumbuk bir iki laf etmeye calisti ama berbat Turkcesiyle olayi daha kotu bir hale getirdi. Ben ikinci sans taraftari degilim ama bu dangalagi ve oteki fenerliyi postalarsa ve ozur dilerse verilmesinde aakinca gormuyorum.

Transferin kapanmasına bir hafta kala gidicem diye tuttur
Antrenmanlara çıkma, kulübe rest çek
Özür dileme, menajerini kovma

Üstüne sözleşmeyi kap.
OH ne ala memleket. Ne de olsa çiftlik gibi yönetiliyor kulüp, ne olacak ki?

Bu saatten sonra barışa güvenilir mi? Aynı mücadeleyi gösterecek mi?

Sanmıyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz seni bayrak adam olarak görmüştük Barış sahadaysa herkesten fazla koşar maçı alır diye bakıyorduk nasıl olacak şimdi.

fb li kuzenim yıkıldı yahu : D
Kendi transferlerinden çok Barış ın gideceği için seviniyordu.

Tabi bizim mayamız bu adamla tutmaz artık. ancak GS den daha iyi koşullarda gitmek için kendini özellikle şamp. Ligi'nde daha fazla zorlayacaktır. Kısa vadede bizim için avantaj olacak

Ben futbolcuları anlamıyorum keçiörenden gelmişsin en fazla taraftara sahip klübünden birine.Milyonlar tarafından sevgi görüyorsun kızlar bayılıyor felan parayıda kazanıyorsunuz hala triplerdesiniz.

Saçma sapan haberler var yine. Yok Türkiyede başka takıma satılırsa cezai yaptırım işine menajeriyle karşı çıkmışlar falan filan. Ne sinsi herifler var acilen bu konu artık gitmiyor veya gidiyor olarka çözülmeli

Barış’ı zorla göndermeye çalışmamak lazım şu an lazım kabul edelim ve konuyu kapatalım

Verin ordan bi 6 milyon. Taviz tavizi doğurur. Dursunun ipini aha da barış çekecek. Ne yapacaklar valla merak ediyorum. Okana Allah sabır versin

Yaptığını affetmek zor ama ikna edildi diye çok sevindim. Kanatlar bizde hala sıkıntı. Çıkıp özür dileyip hersey tatlıya bağlansın

Geri
Üst Alt