Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

İnanip inanmamak herkesin kendi secimi eyvallah.

Ancak bir insani degerlendirirken, gecmisine bakmak gerek. Vecino dediler, olmadi ama dogru cikti ornegin.

Dursun Ozbek ara transferde bonservis odemek istemiyor dediler, aylarca surunduk, taraftar tepkisiyle son dakika Köhn geldi.

Vs. Vs. Bircok ornek var. Ne zaman bir transfer haberi verseler, diger muhabirler siraya giriyo biz de soyledik diyebilmek icin.
Yahu bu adamlar haber yapıyo, bir gün sonra bakıyorsun aspor ntvspor ne kadar spor medyası varsa hepsi aynı haberi girmişler

Yeni gordum haberi. Suan izliyorum Haluklarin yayinini da..

Bizim onceligimiz forvet yada bu adam degil. Oncelik belli, ortasaha (8) ve sagbek. Onlara gelmedigi surece, forvete Lewa gelse en cok ama en cok tebessum ederim. Gayet de ciddiyim cunku biktim artik. Ihtiyac olan oncelik olan forvet degil. Evet biri lazim ama bu ortalama bir oyuncu da olabilir, kiralik da olabilir vs... 8 numara alin su takima tas gibi, paraya da kiyin. Sag bek alin bu takima, gelecek vaad edecek fuzuk gucu ile takimi bir tik ust seviyeye tasiyacak.
8 almadan forvet veya sağ bek alınmıyor mu?

Önce forvet alıyor olmamız öncelik forvet demek mi?

Batsu da (veya başka biri de olabilir) bizi istiyor diyelim, sen bekle önce 8 alalım sonra sağ bek alalım en son seni alırız mı diyelim?

şu haberi haluk değil x bir kişi bu ciddiyetle verse haluk yok öyle bir şey diye yalanlardı. sanki bilmiyoruz onları ? haberi ilk veren olmadıkları zaman hemen yalanlama yapıyorlar..15 yaşındaki ergen gibi adam haluk ve yanındaki

Batşuayi Yalçın.

Bize gelip yarım sezon da TS yaparsa tamamdır.

RED

Yaklaşımım tam bu şekilde.

Screenshot_20201026-003339.webp

Halukları severim ama Fener’den topçu alacaksak imza atılana kadar haberleştirilmemesi gerekirdi. Belki çoktan atmıştır tabi onu bilemem..

8 almadan forvet veya sağ bek alınmıyor mu?

Önce forvet alıyor olmamız öncelik forvet demek mi?

Batsu da (veya başka biri de olabilir) bizi istiyor diyelim, sen bekle önce 8 alalım sonra sağ bek alalım en son seni alırız mı diyelim?

Zaman ve yogunlasma acisindan. Normalde katiliyorum sana ancak gerek gecmis deneyimlerimiz (transfer surecleri, zamanlama ve politika) gerekse de bu yonetimin kafalarda soru isareti olmasi bu dediklerimi ortaya cikariyor yoksa istedigin siradan basla, problem yok bunda.

Planlamada Bayern mantığı ile düşünmek kalıcı başarı için gereklidir. Bize katkısı tartışılır (bence yararlı, fizik-atletizm direkt fark ediyor ligde.) ama rakibi zayıflatacağı kesin. İmkan varsa Ferdi, Osayı, Fred hepsini alalım.

İcardi'ye verilen para ortadayken ona alternatfinin yüksek maliyetli bir transfer olmayacağını düşünmüyorum. Gelen adam da zaten çok fazla forma şansının olmayacağını biliyor.. Batshuayi Dzekoyu yer ama İcardi'yi yiyemez.

Bitmeye yakın gibi
Fener 1 m biz 3 m euro imza.parasi önermişiz. Diğer şartlar ayni 3 yıllık 3 m euro

Geri
Üst Alt