Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 26.381
- 14.631
- 1.728
Istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan mı takımı hazırladı.Başkan mı şampiyon yaptı?Çoğu işi erden yaptı.Cenkin yüksek maaşları yüzünden 3 sene üst üste takımın yarısı kiralık oyuncuydu.Hala onunla iş yapıyor sırf kendi adamı diye.Cenk kimi bulduda getirdi?Kendisine önerilen kim varsa ona kallavi maaşları verip öyle herkes alır.
Az önce dursunu savunmadın mı reis sen?Bu mesajına katılıyorum zaten.Transferde %100 başarılı olmak gibi bir şey mümkün değil gerçekçi olursak. Bir diğer nokta ise Erden Timur'u sadece transferlerle değerlendiremeyiz. Özel bir isim ve transferden bağımsız yaptıkları ortada.
Okan hocanın üstün başarısı olmasa 2.sezon şampiyonluk gelmezdi. Bunu da herkes biliyor.
Soyismi YÜREKLİ değil boşunaHaluklar bu işin açık ara en iyisi bu arada Haluk'un tierliği 1 ise diğer muhabirler 4'ten başlar anca. Erden gidince kaynakları kesilir diye düşünüyordum belli ki sağlamlar.
Erden Timur varken hazır adam almamışız gibi yorumlamışsın üstad. Tutmayan çoğu adam ya kiralıktı ya şimdiye kadar çoktan gönderildi. İkinci sezonun sonunda 5-6 oyuncu transferiyle tüm ihtiyaçlar kimse gitmediği taktirde karşılanmış olacak. Dursun Başkan sağlam adamlar aldırırAz önce dursunu savunmadın mı reis sen?Bu mesajına katılıyorum zaten.
arti eksi baglaminda - pek icime sinen bir hamle degil .
Bu konuda tek endişem, fbden bize gelipte iş yapan oyuncu yok bildiğim, umarım başarılı olur.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi