Haluk Yürekli: “Batshuayi ile sözleşmede son detaylar konuşuluyor”

Başkan mı takımı hazırladı.Başkan mı şampiyon yaptı?Çoğu işi erden yaptı.Cenkin yüksek maaşları yüzünden 3 sene üst üste takımın yarısı kiralık oyuncuydu.Hala onunla iş yapıyor sırf kendi adamı diye.Cenk kimi bulduda getirdi?Kendisine önerilen kim varsa ona kallavi maaşları verip öyle herkes alır.

Transferde %100 başarılı olmak gibi bir şey mümkün değil gerçekçi olursak. Bir diğer nokta ise Erden Timur'u sadece transferlerle değerlendiremeyiz. Özel bir isim ve transferden bağımsız yaptıkları ortada.

Okan hocanın üstün başarısı olmasa 2.sezon şampiyonluk gelmezdi. Bunu da herkes biliyor.

Transferde %100 başarılı olmak gibi bir şey mümkün değil gerçekçi olursak. Bir diğer nokta ise Erden Timur'u sadece transferlerle değerlendiremeyiz. Özel bir isim ve transferden bağımsız yaptıkları ortada.

Okan hocanın üstün başarısı olmasa 2.sezon şampiyonluk gelmezdi. Bunu da herkes biliyor.
Az önce dursunu savunmadın mı reis sen?Bu mesajına katılıyorum zaten.

Az önce dursunu savunmadın mı reis sen?Bu mesajına katılıyorum zaten.
Erden Timur varken hazır adam almamışız gibi yorumlamışsın üstad. Tutmayan çoğu adam ya kiralıktı ya şimdiye kadar çoktan gönderildi. İkinci sezonun sonunda 5-6 oyuncu transferiyle tüm ihtiyaçlar kimse gitmediği taktirde karşılanmış olacak. Dursun Başkan sağlam adamlar aldırır

Fenerbahçe ile aynı parayı da versek muhtemelen bizi seçer diye düşünüyorum.

Zaten şöyle bir haber var.

Bu konuda tek endişem, fbden bize gelipte iş yapan oyuncu yok bildiğim, umarım başarılı olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuda tek endişem, fbden bize gelipte iş yapan oyuncu yok bildiğim, umarım başarılı olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen öyle bir renkdaş ile yazışıyorduk, Tomas (ehh işte) bir de Raşit dedi sanırım ben kendisini muhtemelen izlemedim. Onun dışında yok zaten can sıkan da bu durum. ama Batshuayi, bejekede de oynadı. Bakalım.

Benim anladığım tepkilerden sonra koç buna yıllık 6 7 verip takımda tutar. :)

Adsız.webp

Geri
Üst Alt