- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
alırım biriniGelme lan 3 forma dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alırım biriniGelme lan 3 forma dedim
Keramettin admir korkutucu biri degil. Adamı yanlış tanitiyorsunuz. İsmi gaddara çıktı sizin yuzunuzden
Bence sadece ismi bile yeterli. Dries Belçika için çok önemli bir figür. Takım arkadaşı olmak isteyebilir. Benim çıkarımım bu tabi.Mertensin rolü nedir acaba bu hamlede
O ses ölüyü diriltirdostum
adamın sesini duyunca hepiniz bi hoş olmuştunuz
Bende böyle bir şey düşündüm açıkçasıBence sadece ismi bile yeterli. Dries Belçika için çok önemli bir figür. Takım arkadaşı olmak isteyebilir. Benim çıkarımım bu tabi.
Yok. İcardi haberine gülüyordu en sonHaluk abinin bildiği bir transfer var mı???
Ensendeyim feramuzumGelme lan 3 forma dedim
Kramponunun Civisine saglik![]()
ne guzel tekme atmıs
Hesabımı silinEnsendeyim feramuzum
Yedege batshuayi ceken dursun baskan orta saha ve sag beke kimleri alir seskomLan yoksa Erden Timur sonrası Icardi gidici mi?
Orta saha Khephren sağ bek KimmichYedege batshuayi ceken dursun baskan orta saha ve sag beke kimleri alir seskom
Mert adama kaçmaz yakışmaz feramuzum. Merdiven altı forma ile işi halledersinHesabımı silin
Ya da uzarım forumdan
Orta saha ve sag beki en dandik adamlarla kapatiriz olm listede :dOrta saha Khephren sağ bek Kimmich