- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Haluk Yürekli: "Bilet operasyonu başladı! Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Passolig-Galatasaray-Bilet ekseninde toplam 18 şüphelinin var olduğu bir soruşturma var!"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka sampiyonluk ile??lan biz şampiyon olmuştuk ne ara yine bu duruma geldik ya
Ultrasucukçular ve yönetimi alsalar içeri 10. yıldızı takmış kadar sevinirim.Bakalim yönetim varmi bunun icinde
Çok rahat halledilebilecek şeyler eğer düzeltilmiyorsa bunun tek bir açıklaması olur.Adamlar örgüt olmuş. Her telden bilet satıyorlar. Spor, muzik, say say bitmez. Hepsini geçtim benim asıl canımı sıkan Galatasaray maçları.
Passolig ten bilet alamıyoruz. Göstermelik açıyorlar passoligi bilet alan yok. Biliyorlar tabi gurbetçilerin parayı vereceğini kapıyı 500 eurodan açıyorlar.
Bu işe kesinlikle el atılması gerekiyor. Kombine sahiplerine sınır getirmeleri lazım. Minimum şu kadar maça gitmezsen kombine hakkın ölüyor gibi. Adam başkanının qr kodu ile stada giriyor. İçeri girerken bu güvenlik ne işe yarıyor? Ekranda başka yüz karşında başka yüz.
Düzeleceğinden pek umudum yok maalesef. Parası olan, tanıdığı olan, torpili olan maça girebiliyor.