Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.568
- 59.142
- 4.758
Küme düşüyor çöpler uğraştıkları şeye bakHadi angelino neysede paredes piçine noluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küme düşüyor çöpler uğraştıkları şeye bakHadi angelino neysede paredes piçine noluyor
şu formda devam eder ve ilerlersek maddi manevi çıkarır verileni. takım gerçekten bir kaç nokta transferlerle hayal ettirdiği nokraya sağlam adımlarla ilerler. bu takımın avrupa liginde tam kadro olup da dinlenmiş bir şekilde yenemeyeceği takım yok. öyle şansa kadere değil bak üzerine basa basa yenecektir. ligi geçiyorum. hedef avrupa olmalı. buda bu sene olmasa diğer sene gerçek olacak. yeter ki şu ambians bozulmasın. hocanın isteklerine uygun transferler yapılsın.Bonservis odemezsen bile normal degil Danyalim. Her oyuncuya sinirsiz butce varmis gibi 10 milyon euro cekemeyiz yarinlari hesap etmeden. Dybala zaten son senesinde Roma'da. Bonservis vermeden senelik 5 milyona geliyorsan gel diyeceksin, yok ben bu parayla gecinemiyorum derse gule gule kardesim ne 10 milyonu sanki kendi paranizi veriyorsunuz?
Defansa okeyim de ortasaha için aynı fikirde değilim. Defans + forvet veya kanat lazım takımaAyrica devre arasi icin harcama limitleri aciklanacak ona gore hareket edecegiz. Takimda orta saha ve defans problemleri varken gidip bir 10 milyon euro x 2.5 senelik sozlesme ile harcama limitini kapatma durumuna gelebiliriz. Daha oncelik olan bolgeler duruyor.
Orta saha probleminden soyle bahsetmek lazim, Torreira'nin ciddi alternatifi yok. Ne Berkan ne de Demirbay orayi halledemiyor. Torreira hic dinlenemiyor ve her mac 90 dakika oynamak zorunda bu yuzden. Oraya alabilecegin bir oyuncu herkesi rahatlatir. Bence mecbur dusunulmeli.Defansa okeyim de ortasaha için aynı fikirde değilim. Defans + forvet veya kanat lazım takıma
Düşünülmeli ancak öncelik olmadığını düşünüyorum. Şimdi Torreria yerine dinlendirebileceğin adam kaliteli bir adam olacak onu da bu sefer torreira dinlenmesi gerektiğinde oynattığında yine olmaz. en kötü kaan oynar berkan oynar kerem oynar var yani. 2 li forvet oynadığın 3 lü defans oynadığın yerde önceliğe koymadım sadece. Ha lemina gelir 3 lü ortasaha geçersin 352 oynarsın okey. yada 433 oynarsın ona da okey ama diğer türlü dediğim gibi.Orta saha probleminden soyle bahsetmek lazim, Torreira'nin ciddi alternatifi yok. Ne Berkan ne de Demirbay orayi halledemiyor. Torreira hic dinlenemiyor ve her mac 90 dakika oynamak zorunda bu yuzden. Oraya alabilecegin bir oyuncu herkesi rahatlatir. Bence mecbur dusunulmeli.
Kaan'i orta saha rotasyonuna sokmak icin iyi bir bek almak lazim. Onu yaparlarsa Kaan'i da farkli kullanabiliriz lakin iyi bir sag bek sart.Düşünülmeli ancak öncelik olmadığını düşünüyorum. Şimdi Torreria yerine dinlendirebileceğin adam kaliteli bir adam olacak onu da bu sefer torreira dinlenmesi gerektiğinde oynattığında yine olmaz. en kötü kaan oynar berkan oynar kerem oynar var yani. 2 li forvet oynadığın 3 lü defans oynadığın yerde önceliğe koymadım sadece. Ha lemina gelir 3 lü ortasaha geçersin 352 oynarsın okey. yada 433 oynarsın ona da okey ama diğer türlü dediğim gibi.
Limit olayı çok önemli değil çünkü takan yok onu ama bencede bonservis vermemeliyiz ,genc olmayan hickimseye 5 kurud bonservis verilmemeli ki dybala için 10 milyon maaş filan kabul edilirse bir kısmını sponsorlar verir benceAyrica devre arasi icin harcama limitleri aciklanacak ona gore hareket edecegiz. Takimda orta saha ve defans problemleri varken gidip bir 10 milyon euro x 2.5 senelik sozlesme ile harcama limitini kapatma durumuna gelebiliriz. Daha oncelik olan bolgeler duruyor.
3lü defans sisteminde oynamasından bahsediyorum.Kaan'i orta saha rotasyonuna sokmak icin iyi bir bek almak lazim. Onu yaparlarsa Kaan'i da farkli kullanabiliriz lakin iyi bir sag bek sart.
O durumda bir stoper alinacak zaten, herseyi onu gosteriyor iste yaz doneminde Hermoso suan icin Skriniar ismi gecmesi tesaduf degil.3lü defans sisteminde oynamasından bahsediyorum.
Skriniar sağında sanchez solunda apo bilemedim. Sol stoper hızlı olması gerektiğini düşünüyorum 3lü defanslarda.O durumda bir stoper alinacak zaten, herseyi onu gosteriyor iste yaz doneminde Hermoso suan icin Skriniar ismi gecmesi tesaduf degil.
Jakobs da var. Baska bir stoper transferi suan icin olmaz en fazla 1 oyuncu gelecek o mevkiye diye dusunmek gerek.Skriniar sağında sanchez solunda apo bilemedim. Sol stoper hızlı olması gerektiğini düşünüyorum 3lü defanslarda.
HayırDybala transferinin, gelecekte bize nasıl katkı sağlar? sorunun cevabını veriyorum
Dybala transferi = Sneijder yada Mertensin 6 yaş genç hali.
hayal edebiliyor musunuz? bu yaşta böyle bir oyuncuyu Türkiye'ye getirmek büyük iş.