Haluk Yürekli: "Gabriel Sara ile Galatasaray her konuda anlaştı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1722631195529.webp

Haluk Yürekli: "Gabriel Sara ile Galatasaray her konuda anlaştı. Norwich ile son noktaya geldiler. Galatasaray isterse son noktayı koyacak durumda."

Haluk Yürekli: "Gabriel Sara'nın eşi hamileymiş sanırım bu yüzden biraz İngiltere'de kalmak istemiş başlarda ama sonradan ikna olmuş. Galatasaray'ın maaş teklifi oyuncunun aklını çelmiş."

> İddia edilen bonservis 20 Milyon €

Birçok bölgede oynayabiliyorsun, ilk tercihin hangisi olur?

Gabriel Sara: “Karışık bir soru. 10 numara oynamayı seviyorum, özgürlüğe sahibim, defansif sorumluluklarım olmuyor, ceza sahasına ve gole yakınım. Ancak 6-8 oynamayı da seviyorum çünkü oyunun sürekli içindeyim, defanstan top alıyorum, her an oyundayım. Hocam bana 6-8’de de skor yapmam, kreatif olmam için özgürlük veriyor."

[@journalkif]

- Seni 10 numara olarak görüyoruz. Bence en iyi olduğun yer orası. Tüm pozisyonları seviyor musun? Nereyi tercih ediyorsun?

Gabriel Sara: "Nerede oynamayı tercih ettiğim konusunda kafam karışık çünkü 10 numara olarak oynamayı seviyorum. Bilirsiniz, nasıl desem, daha fazla özgürlüğüm var ve bence savunmaya konusunda daha az sorumluluğum var.

Ceza sahasına girmeyi ve gol atmaya çok yakınım ama aynı zamanda 6 ya da 8 numara olarak oynadığımda her zaman gol atabiliyorum.

10 numara olarak oynadığımda topa 30 kere falan dokunuyorum. 6 numara olarak oynadığımda ise 70. Bu yüzden 6 numara olarak oynarken kendimi daha fazla oyunun içinde hissediyorum." (Mart 2024, Norwich Youtube Kanalı)

Galatasaray, Gabriel Sara için 20 Milyon €’nun biraz üzerinde bir teklif sundu ve Norwich bu teklifi kabul etmeye yakın.

Norwich, Sara’nın yerine alacağı orta saha oyuncusu da planlamış durumda.

(@cjsouthwell1902)

İzlediğim videolara göre yorumlayacak olursam teknik kapasitesi yüksek 10 numaraya daha yatkın bitiriciliği iyi bir oyuncuya benziyor 8 numara için doğru bir isim mi onu anlamak için 3 5 tane maçını izlemek lazım temposunu anlamak için

Galatasaray, Gabriel Sara için 20 Milyon €’nun biraz üzerinde bir teklif sundu ve Norwich bu teklifi kabul etmeye yakın.

Norwich, Sara’nın yerine alacağı orta saha oyuncusu da planlamış durumda.

(@cjsouthwell1902)
Onlar kimi almayi planliyorsa onu alalim

wendel tarzı bi herif bu da
championship dışında awrupa tecrübesi olmaması düşündürücü

championshipte çok ii görünüordu ama

Tuhaf

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@SuleymanRodop
8 numara sahinini buldu..

Galatasaray Norwich City'nin orta saha futbolcusu Gabriel
Sara ve kulübü ile her konuda anlaştı.
İş resmi imzaya kaldı..

@burhancanterzii
🚨 Galatasaray, Gabriel Sara için kulübü ve kendisiyle anlaştı.

Bonservis ücreti 20 milyon Euro'nun altında.

Oyuncuya verilecek maaş 3 milyon Euro civarı.

@sportcelltr

Geri
Üst Alt