Haluk Yürekli: "Galatasaray, Pasha Group ile sponsorluk anlaşmasına vardı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray, Pasha Group ile forma şort arka reklamı için sponsorluk anlaşmasına vardı.

Anlaşmanın tutarı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anlaşılan tutarın aynısı.

(Haluk Yürekli)

Bizim yüzsüzlük
gfasdfa.webp

Meritking haksız fesih davası açıp bu parayı alsa da az gülsek.

Gerçi gelecek seneki mali kurulda daha 1 senelik yönetim bunlar diye yine savunan dangalaklar çıkar

Güzel bir anlaşma. Şimdi Galatasaray kumarhane reklamı yapıyor diye gidin şikayette bulunun.

Dursunun akıl oyunları

Paşaya bok atanları sahneye alalım :D

Yönetim gerçekten harika

Meritking fesihi bizle alakası yok TFF verdiği izini iptal etmiş.
Bu durumun iptali için başvuracağımıza emredersiniz efendim diye davranan birileri olduğu sürece biz günün birinde çok fena dava yeriz. Bugün bu olmaz yarın başkasına fena yerden yakalanırlar.
Ben firmanın yerinde olsam marka tescil edilirse tff izin demeden bir dava patlatırdım. 14milyon euro veren bir dava parasından korkmaz, maksat gıcıklık olsun.

Bu durumun iptali için başvuracağımıza emredersiniz efendim diye davranan birileri olduğu sürece biz günün birinde çok fena dava yeriz. Bugün bu olmaz yarın başkasına fena yerden yakalanırlar.
Ben firmanın yerinde olsam marka tescil edilirse tff izin demeden bir daha patlatırdım. 14milyon euro veren bir dava parasından korkmaz, maksat gıcıklık olsun.
Adamlar çok iyi reklamını yaptı , ülke kokuşmuş. Acura kızıyoruz reklam yapıyor TV'de diye ama aç SSport'u her maç yerleştirme reklam koyuyor yasa dışı. Ne RTÜK görüyor ne devlet. Ülke gerçekten çok boktan yer oldu.

pashaya bok atıp pasha ile sözleşme imzalayan yönetim gerçekten mutişşşşş
Yönetim çok farklı seviyede satranç oynuyor... Bir sonraki adımda Iraklı mazot kacakcilariyla anlaşma yapar gibi feyk atıp Tüpraş veya opetten para kopardigini gorebiliriz. Hatta tuprasi koz olarak kullanıp SOCAR'dan bile para koparabilirler...

Satin aldigim formaya gsstore gidip pasha reklam logosu yaptistirtabilir miyim?

Online kumarhane reklamı yapmak yasak ama fiziksel kumarhane yapması yasak değil bu ne saçmalık?

Geri
Üst Alt