Haluk Yürekli: "Galatasaray, serbest kalma bedeli 18 milyon euro olan Enzo Millot ile ilgileniyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1735597110848.png

Haluk Yürekli: "Galatasaray, serbest kalma bedeli 18 milyon Euro olan, pozisyon olarak 8 numara ve forvet arkasında oynayan bir oyuncuyla ilgileniyor. İsim vermiyorum bu konuda, menajerin elini güçlendirmemek lazım. Olma ihtimali düşük."

Haluk Yürekli: "Bahsettiğim oyuncu Enzo Millot. Ama zor ihtimal. Şu an 18 milyon Euro'yu yatırsan bile sezon sonu oluyor transfer. Çok zor transfer."

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Mikautadze transferinde son yaptığı teklif; 18 milyon Euro."

Haluk Yürekli: "Skriniar Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Galatasaray, Skriniar tarafını halletmiş durumda. Galatasaray ve PSG, pazarlık halinde. Galatasaray, oyuncu maaşının tamamını ödemek istemiyor."

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Dybala transferinde masadan kalktı."

Haluk Yürekli: "Pasifik Holding'in ardından Folkart da Galatasaray'ın Florya ihalesine girme kararı aldı."

itmarkt millot’un piyasa degerini 42’den 18’e dusurdu diye twitteri atese veren taraftarimizi izledigim bolume gecmek istiyorum

bu genco o kadar iyi mi yoksa fb'nin taptığı transfermarkt değerine mi yükseldi millet? stuttgart maçı izleyen rtaşlardan yorum gelse iyi olur.

Yav şu adamlar nasıl ikna olmuyor merak ediyorum, frankfurt vs e mi gidecek bu arkadaş? 1 saat konuşayım ertesi gün cim bom bom diyerek istanbula iner
Fransa u21 kaptani adamın TR de işi olmaması kadar doğal bir şey yok yav

Leverkusen veya Dortmund tarzı transfer yapar. 1-2 sene sonrada top 6 takımlarından birine gider pl’de

Geri
Üst Alt