Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1721420093951.png

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Yıllık 4 milyon € + bonuslar alacak. Wendel Galatasaray'a gelmek için Zenit'e baskı kuruyor. Yarın maçları var fakat Wendel Zenit'e oynamak istemediğini söyledi. Henüz Galatasaray ve Zenit transferi bitirme noktasında değil."

Haluk Yürekli: "Galatasaray şu an ne Rennes ne de Doue ile henüz resmi sözleşme imzalamış değil. Kulüp kaynakları pazar gününe kaldığını ifade ediyorlar. Bir olumuzluktan bahsetmiyorlar. Bu gecikmenin sebebi Doue'nin kardeşinin transferi."

Haluk Yürekli: "Doue ile hala sözleşmenin imzalanmamış olmaması tuhaf geliyor bana. Cuma'yı işaret ediyorduk şimdi Pazar'ı işaret ediyoruz, Pazar günü de olmazsa Salı'yı mı işaret edeceğiz abi? Doue transferinin bittiğini tüm meslektaşlarımız söylüyor, boşa söylenmiyor bu. Ama hala resmi imza yok. Neden yok resmi imza?"

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu ve menajerinin fotoğrafı çıkmıştı dün, biraz araştırdım; Ziyech Galatasaray'da kalmak istiyor, Galatasaray aynı şekilde Ziyech'in kalmasını istiyor."

felaket bir maliyet...

Yiiiiiihhhhuuuuuu!!!!!!!! Wendeeeeellll!!!!! Cimbomun has evladı!

35 milyon maliyet : 4 yıl Wendel geri dönebilir
20 milyon :2 yıl Rabiot geri dönmez

Zaten orada iyi maas aliyor, 4 milyon euro bekliyordum o yuzden normal karsiliyorum.

Umarim bonservisi ucuk bir rakam olmaz ama sanirim Zaniolo transferini gececek.

Bonservis söylenildiği kadar varsa o paranın altında ezilmemesi mümkün değil bence. Uzun süreli sözleşme verdiğimiz ve yaşı da fazla düşük olmadığı için satış şansımız çok az. Aşırı riskli bir hamle

Geri
Üst Alt