- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.164
- 4.128
hayırlı olsun sonunda be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 Milyon anormal karşıladığım bir meblağ değil - ordaki maaşta yüksekti yazılana çizilene göreZaten orada iyi maas aliyor, 4 milyon euro bekliyordum o yuzden normal karsiliyorum.
Umarim bonservisi ucuk bir rakam olmaz ama sanirim Zaniolo transferini gececek.
Ben 4 yil bekliyordum ama 5 yil da abartili sayilmaz, yasi 26 ve 1 ay sonra 27 olacak.4 Milyon anormal karşıladığım bir meblağ değil - ordaki maaşta yüksekti yazılana çizilene göre
ama 5 Yıl kısmı çok düşündürdü bir an.
Daha degilhayırlı olsun sonunda be
Nereyi soyuyorsun knkSoygun var yetişin
Muhtemelen Zenit'te 4-5 civarı alıyordur.Yıllık 4 milyon ne ya? Bu adam nr başarmışta böyle paralar alacak? Torreira olsam isyan çıkarırım.
Umarım geçse de sponsor, bonus falan düşük gösterirler. Maliyet yüksek olunca baskı fazla oluyor. Öyle olunca da patlama ihtimali artıyor. Gerçi Wendel baskı altında kalan bir tipe benzemiyorZaten orada iyi maas aliyor, 4 milyon euro bekliyordum o yuzden normal karsiliyorum.
Umarim bonservisi ucuk bir rakam olmaz ama sanirim Zaniolo transferini gececek.
Gsyi soyuyorlarNereyi soyuyorsun knk
Bonservisi dusuk gosterme sansin pek yok ama maas konusunda olabilir.Umarım geçse de sponsor, bonus falan düşük gösterirler. Maliyet yüksek olunca baskı fazla oluyor. Öyle olunca da patlama ihtimali artıyor. Gerçi Wendel baskı altında kalan bir tipe benzemiyor