Haluk Yürekli: "Galatasaray, Wendel ile 5 yıllık anlaşma sağladı"

iyi topçu fakat bu maliyetlere giriliyorsa lamine camara gibilerini almak daha mantıklı

Torreira gibi adami 2,85 milyon maasla getirdik. Böyle adam o konusulan maasi etmez. Transferden vazgecilmeli.

15 milyon bonservis olursa 5 senelik paket vergiyle nerdeyse 50 milyona yaklasiyor.

Güzel futbol istiyorum. Muhasebecilik yapmayacağım. O kadar gelir elde ettik bu paraları verme hakkımız var.

Sarıgül'ün korumasının saati gibi transfer. Dıştan güzel gorunuyor ama bedeli cok ağır.

5 yıl az olmaz mı 10 15 yıllık falan yapsaydık keşke

2035 e kadar 8 no derdi biterdi

yumuşak topçular bizde iş yapmaz hagi bile insan üstü tekniğine rağmen agresif hırslı adama yapışan bir topçu idi. Yumuşak topçuların kıralı elano geldi 8 noda iş yapmadı. bizim kulüp kültürüne uyan topçu değil malesef. İcardi zaha ziyech köhn ve bu sahada aynı anda olursa savunmamız ciddi düşer

Yumuşak topçuya karşıyım.Hele ki ortasahada.

o kadar forma satıyoruz maça gidiyoruz, özellikle maç günleri satılan ürünlerin gelirlerin haddi hesabı yok. stat gelirleri olmuş milyon dolarlar. oyuncu iyiyse bizim orta saha açıgımızı kapatıyorsa maliyete bakmayacağız artık. çekin gelsin izleyelim bi doya doya torreirayla ikisini

böyle sözlesme mi olur ya 5 sene çok uzun süre. 4m da sağlam para. bonuslar basitse bide +5m de sen o paraya.

Söylenen maliyetler son derece olağan, Ndombele bile yüksek ücret alıyordu Wendel kalitesinde bir adam ne kadara oynayabilir ki. Lig etiketinden de kurtulmak lazım Premier ligden gelen nice oyuncu başarılı olamadı daha ortalama liglerden gelip çok sağlam katkı veren birçok oyuncu oldu. Wendel kaliteli ve iyi bir oyuncu ayrıca yaşı da ideal umarım bu transfer başarıyla tamamlanabilir. Açıkçası Höjbjerg veya McTominay'dan bile daha olumluyum Wendel ismine.

Wendel ayarında bir adamı yıllık maliyet anlamında daha aşağı bir maaşa oynatamazsın.

Sorun yıllık maaşı değil bana göre. Sorun sözleşmenin süresi. Bu adamın 5 yıl sonra mevcut formunda olabileceğine emin miyiz?

Tamam bugün yıllık 4 milyon Euro yu hak eden bir futbolcu. Peki 5 yıl sonra da öyle olabilecek mi?
Bravo, işte bakış açısı bu. Bırak 5 yılı 2 yıl sonra durumu ne olacak o bile tahmin edilebilir değil. Üstelik Brezilyalı topçular çok daha gevşek olurlar, kamplara geç katılmaları, form tutmasının uzun sürmesi, kilo problemleri gibi birçok durum yaşanacaktır adım gibi eminim. Çok daha temkinli ve kulüp menfaatine yönelik sözleşmelere gidilmesi lazım. Ama Cenk Ergün işin içinde olunca oyuncunun emekli ikramiyesi gibi sözleşmeler havada uçuşuyor genelde.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilemiyorum. Wendel beğenmemek gibi olmasın ama maliyet vs düşününce pek de hoşlanmadım

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt