Tier 2 Haluk Yürekli: "Galatasaray'da ilk hedef McTominay! Oyuncuyla belli aşamaya gelindi"

Bir süre birşey söylemeden dursalar gerrcekten çok iyi olacak.Olmayincada sonra atar gider yapıyorlar.Duramama gibi bir sorunları var.Tumu için sözüm.

Haluk Yürekli: “Galatasaray’da ilk hedef McTominay! Oyuncu ile belli aşamaya gelindi. Türkiye’ye gelmeye ikna olmuş durumda.

Manchester United ile pazarlıklar sıkı şekilde sürüyor. Okan Buruk, McTominay için istekli durumda."

“Galatasaray; McTominay, Rios ve Wendel için 20 milyon Euro bonservis bedellerini gözden çıkarmış durumda!”

Rios bu paraları etmez bence ne vereceği deli değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20m avro ne olm delirmeyin ya resmen kucağa almış menajerler bizi. kıçımızda patlayacak sonra 20m. oyuncuya da dünyanın parasını verecek sığırlar elden de çıkaramayacağız.

Hazırlık maçlarından önce gereken adamın McTominay olduğunu düşünüyordum ancak orada özellikle ligde Sara tarzı ayakları iyi bir oyuncu daha uygun olur mu soru işareti zira Berkan Torreira oynarken bile topu ileri taşımakta ve tutmakta zorlanıyoruz. İdealinde ikisi de lazım da alacak yönetim yok.

Transfer haberlerini, duyumlarini takip etmeyi biraktim. Akil sagliginiz icin size de tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt