- 20 Ağustos 2017
- 18.983
- 12.708
- 1.653
Sen sus hic konusma. Yasaklisin benim gozumde.Ne Mustafa sarpı la Arif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sus hic konusma. Yasaklisin benim gozumde.Ne Mustafa sarpı la Arif
Sarp ta bi dolu gol attiydi hocam hem de kafayla.Biraz kalas ama Mustafa Sarp'da olmamis. Bence aslinda elimizde olmayan tam da aradigimiz profil. Orta sahaya dinamizm lazim. Ayrica hava toplarinda da avantaj olur.
Atıf susam ağabey naptım ben sana.Sen sus hic konusma. Yasaklisin benim gozumde.
Kuş kilikli herif Istiklal Marsinin en duygu yuklu dizeleriyle dalga geciyo sen de haha atiyosun. Cok kizgin ve de kirginim dogrusu. Senden beklemezdim.Atıf susam ağabey naptım ben sana.
adı geçenlerle rakip değil mi diyorsunMaliyeti tuzlu olabilir ama adı geçen orta sahalar içinde tek istediğim oyuncu. Oyun kuruculuk hariç tüm özellikleri ortalama ve üstü.
Aynı yoldan yürümedi, aynı yollardan geçmedi de derim. Benzer başarıları da yok. Üstüne üstlük rütbesi de farklı.adı geçenlerle rakip değil mi diyorsun
Ada'dan çıkmış. Gelmiş Bodrum'da tatil yapıyor.mctominay'da sıkıntı şu: oyuncu iskoç. Kolay kolay ada dışına çıkmaz bunlar. Manu'dan ayrılsa bile Premier Ligde kalmak ister
ikna etmesi zor ama ederlerse büyük başarı
Kim o yav hiç farkında değilim.Kuş kilikli herif Istiklal Marsinin en duygu yuklu dizeleriyle dalga geciyo sen de haha atiyosun. Cok kizgin ve de kirginim dogrusu. Senden beklemezdim.