Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamayız o zaman.fulham 30 milyon teklif edecekmiş united kabul etmiş ama mctomla ücrette anlaşmamışlar henüz
biz almayız bu herifi bence
konuyu kilitleyebiliriz
Kemikten ziyade sinir bozucu çünkü koca camia aptal yerine konuyorAbi artık komik olmaya başladı bu iş.
Wendel'le ilgilen. Oyuncuyla anlaşıldı diye haberler çıkar. Kulübüne 15 olur mu olmaz, 25 olur mu olmaz. 60 getir düşünürüz.
McTominay aynı muhabbet. 15 olur mu olmaz, 30 getir düşünürüz. Ama oyuncuyla anlaşılmış mühim olan o
Lan peşin hükümlü olmamak için yırtıyorum kendimi ama bu kadar saçma salak bir süreç yönetimi olur mu? Şu rakamları duyduktan sonra başka bir oyuncuya geçmen en fazla 2 saatini alır. Biz 2 aydır belki fiyat düşer diye aynı adamlara saplanıp kaldık. Ne yapmaya çalışıyorsunuz lan?
tırt bir oyuncu
Illa sokacaklar bu Ingiliz Mustafa Sarp'i bi tarafimiza
Yılın kazığı olur
İşte analiz hem de fotolu!8 sene aralıksız Manchester United tecrübesi. Güç, Enerji ve ortalama üstü bir Tekniğe de sahip. Özellikle ismi geçen ne vereceği belli olmayan oyuncularla aynı kefeye koymak dahi bu adama hakaret olur. +20 vereceksek bu isim Scott McTominay olmalı. Gel.Ekli dosyayı görüntüle 254904
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben cok istedim, yalan yok.Gelsin diye yalvardık ama takan olmadı