- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
biz yine de sovelimDememişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz yine de sovelimDememişti.
Bende hic istemiyordum, bana Juan Mata ornegi olacak gibi geliyor ama umarim Mertens gibi olur.Ilkayi hic istemiyordum ama yapacak yok artik son gün, takimi feci maas yiyen moruklarla doldurun, biri mertens örnegini verecek olursa: avrupa karnemiz ortada
Sane böyle bir oyuncu normalde. Bayern'de Olise oyun kuruyor Sane arkalara koşular atıyordu.ilkayla berebaer çok statik olduk full defans arkasına koşu atan sol kanat almamaız lazım
sane o rolü çok iyi oynar ama adam yıllık 12 milyon eur alıyor koşmaz defans arkasına öyle hamal gibi. çok özel bir hoca olman lazım onu ikna etmek için normalde herkesden daha iyi yapar ama onu yapması için diğer kanada topla çok çok iyi adam alman lazımSane böyle bir oyuncu normalde. Bayern'de Olise oyun kuruyor Sane arkalara koşular atıyordu.
sonunda ortasahaManchester City, İlkay Gündoğan’a İstanbul’a uçması için izin verdi. İlkay, Galatasaray ile Haziran 2027’ye kadar sözleşme imzalayacak. (Fabrizio Romano)
Çok da kısa değil İlkay.Ne zaman geliyor. İlkay ın avantajı kısa boylu olması. Rafa Silva Mertens İlkay bu tarz oyun kurucular kısa boyları sayesinde inanılmaz dengeli ve dar alanda çabuk oluyor