Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.325
- 10.217
- 1.088
Ederson şampiyonlar liginde deneyimliydi,
Pff olan oldu ama,
Pff olan oldu ama,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu saatte olabilecek en iyisi.
Son güne kaldı diye 30 milyon para saymak mı gerekiyor illa bir kaleciye, Günay'ın suçu ne kardeşim, bu arkadaş ondan daha mı az gol yiyecek, kimbilir kaç sezon buna emanet edeceğiz bide kaleyi. Her maç 3'lük 5'lik yaptığımız adam için TS'yi zengin ettik. Bi numarasını da görmedik adam gibi. Ederson'u da maliyetinden dolayı istemiyordum ama onun bile bir mantığı vardı, bu Uğurcan'ın mantığı ne? Bir tane ucuza adam kiralayıp rekabete soksalar en faydalı çözümdü bu sezon.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atıyorsun muratttSiyasilerden baskı varmış maliye bakanı ekonomide açık veriyoruz Parayi yurt dışına harcamayin yurt içinde kullanin demiş.
Şu saatte derken transferin son anında anlamında üstat. Kapandı transfer bu saatten sonra en iyisi Uğurcan olurdu baabında.30 yaşında herifin avrupa maçı yok kariyerinde heis
nasıl en iyisi oluyor
Tabi ki atıyorum.Bu saçma maliyete böyle transfere böyle cevap yazılırdı.Tek umudum kalede yerli kullanıp kontenjan açıp Lookman cekmek.Yoksa bu transferde emegi olanların yatacak yeri yok.Atıyorsun murattt
Ben o mezarda yatanlarinin babalarının kemikleriniBir yerde 36 milyon avroya Trabzonspor ile anlaşıldı yazıyor. Gerçek olmamasını ümit ediyorum. Uğurcan'a o parayı veren başkanın ecdadının mezardaki kemiklerine kadar söveriz.
Genç kalecileri varmış onların alamasalar bile o çocuğa çok güveniyorlarmışIsin diger traji komik yani: simdi de trabzon kalecisiz kaldi onlar kimi alacak acaba![]()
Dün Duran bomboş ileride. Bir degaj dikti, top direkt Lis'de. Ederson'un mu ayağı iyi?Şu saatte olabilecek en iyisi.
Samimi söylüyorum kalecilik özellikleri olarak Ederson’dan iyi.
Kalecide ayak mayak hikaye, boş iş onlar.
Frikik mi attıracağız?