Tier 1 Haluk Yürekli: "Uğurcan Çakır, Galatasaray'da"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BCT daha 2 saat önce: „ya berkan‘i da verirlerse“ dedi, herif dogru bilmis

BCT, Tier 1 net

Allah belanızı versin Avrupa tecrübesi yok diye günay olmaz dediniz gittiniz avrupa görmemiş uğurcana dünya para verdiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son güne kaldı diye 30 milyon para saymak mı gerekiyor illa bir kaleciye, Günay'ın suçu ne kardeşim, bu arkadaş ondan daha mı az gol yiyecek, kimbilir kaç sezon buna emanet edeceğiz bide kaleyi. Her maç 3'lük 5'lik yaptığımız adam için TS'yi zengin ettik. Bi numarasını da görmedik adam gibi. Ederson'u da maliyetinden dolayı istemiyordum ama onun bile bir mantığı vardı, bu Uğurcan'ın mantığı ne? Bir tane ucuza adam kiralayıp rekabete soksalar en faydalı çözümdü bu sezon.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcana sevindim, yerli olarak elimizi rahatlatacak ve yerli kalecilerden en iyisi olarak görüyorum şuan. Verilen para şuan yönetimin başarısızlığına yazar son güne bırakırsan vereceksin yapacak bir şey yok.

Son güne kaldı diye 30 milyon para saymak mı gerekiyor illa bir kaleciye, Günay'ın suçu ne kardeşim, bu arkadaş ondan daha mı az gol yiyecek, kimbilir kaç sezon buna emanet edeceğiz bide kaleyi. Her maç 3'lük 5'lik yaptığımız adam için TS'yi zengin ettik. Bi numarasını da görmedik adam gibi. Ederson'u da maliyetinden dolayı istemiyordum ama onun bile bir mantığı vardı, bu Uğurcan'ın mantığı ne? Bir tane ucuza adam kiralayıp rekabete soksalar en faydalı çözümdü bu sezon.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komisyondan baska bisey degildir ugurcana 15 ustu para vermek. Birilerine el altindan para ulastiriliyor baska aciklamasi olamaz.

Ugurcan kac avrupa macina cikmis ne basarisi var kac avrupa takimi pesine dusmus. Bir ara aynisi onur kivrak icinde soyleniyordu.

Haluk kaç para aldın sen onu da söyle kaç gündür yoklama çekip ugircan yikamasi yaptın. Hain herif seni

Isin diger traji komik yani: simdi de trabzon kalecisiz kaldi onlar kimi alacak acaba 😂

Şu saatte olabilecek en iyisi.
Samimi söylüyorum kalecilik özellikleri olarak Ederson’dan iyi.
Kalecide ayak mayak hikaye, boş iş onlar.
Frikik mi attıracağız?
Dün Duran bomboş ileride. Bir degaj dikti, top direkt Lis'de. Ederson'un mu ayağı iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt