Tier 1 Haluk Yürekli: "Uğurcan Çakır, Galatasaray'da"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk ve harika bir kaleci aldık. boşverin parasını pulunu 7-8 yıl kaleci aramayız kafamız rahat olur. yapıcak bişi yok bu saatten sonra sıçtılar bari gidip alınacak en iyisini aldılar.

Ben okeyim. Kaziklandik mi kaziklandik. Madem bu paralara cikacaktiniz, ulan bari Petkovic'i alsaydiniz. Yine de raziyim. Yerli meselesi icin de iyi oldu.

Ulan orta sahaya adam yok diyoruz Berkan'ı veriyorsunuz

Bonservisini yazabilen güvenilir kaynak yok hala ya da ben görmedim 😅

Ederson pahali.bilmemkim pahali o maliyet 50 m euro su maliyet 40 m euro... ortaminda Dursun'un bu transferi tereddut bile etmemesi benim kafami bulandiriyor

Ama madem giren girdi, adama destek verecegiz

Kaleci sureci icin sonsuza kadar bu yonetim istifa ama.

Vay arkadaş vay.Bunca zamandır uğraş yine uğurcana kal

Saka gibi iki üç senedir 8-10 arasina alinabilecek bir kaleciye ne kadar verecekler merak ediyorum. Geçen sezon alip musleraya yedek kal desen kalmayacakmiydi sanki. Yumurta gote gelince aliyorsun adami. Ederson u alamadik diyemiyorlarda ugurcani sectik diyorlar .

Bu arada Uğurcan Çakır çok çok iyi kaleci. Mesele bu işi son güne buraya bırakan yönetimde. Sen 2 ay önce yarı fiyatına alırdın.

Berke bile gitti avrupaya bu ugurcani neden isteyen alan olmadi bu zamana kadar avrupadan? Sinan bolat kadar bir kaleci degilmiv

Şu saatte olabilecek en iyisi.
Samimi söylüyorum kalecilik özellikleri olarak Ederson’dan iyi.
Kalecide ayak mayak hikaye, boş iş onlar.
Frikik mi attıracağız?

Berke bile gitti avrupaya bu ugurcani neden isteyen alan olmadi bu zamana kadar avrupadan? Sinan bolat kadar bir kaleci degilmiv

Çünkü Trabzonspor için Uğurcan çok önemli. Adamlar yıllardır Uğurcan'ı satmayı düşünmüyoruz, satacaksak iyi bir bonservise satarız diyor. Nitekim gerçekleşiyor işte. Fener'e bile bırakmadılar bir ay önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt