GSC Haber Haluk Yürekli: "Yunus Akgün ile yıllık 2.5 milyon Euro’dan sözleşme yenilendi"

Hepi topu 3 ay top oynadi diye bu kadar zam yapilmaz

Cok yazik

Sallai'ye en çok sallayanlardan biriyimdir ama bence bizde rolünü buldu son 1-1.5 ayda.

Ama senelik ücreti çok fazla hala. En fazla 1.5 olmalıydı. Yunus'un da 1.5-1.75 arası idealdi.

Çünkü büyük potansiyeline rağmen ilk defa bu sene ilk 5 ay çok iyi katkı verdi. Son 3 hafta da toparlamaya başladı yeniden.

Bu iki isimde iyi Galatasaray'da 11. ile 14. arası rotasyonda yer sahibi olacak kalitede. Özellikle Yunus ilk 11 oynar.

Cuesta ve Jelert'den umudum yok. Frankowski'den zararla çıkarız 1 sene içinde kiralık opsiyonlu vs.

Yunus'un kalması her türlü elzemdi kadro yapımız için.

Sallai 1.5 alsaydı yunus da 1.5 alırdı, Yunus 4-5 aylık futbolla bu parayı alıyorsa 3 senedir oynayan apokerim ve barış ne kadar ister acaba ?

Turkiyede yasayan bir turk futbolcu icin neden euro cinsinden maas ödenir hala anlamis degilim

Kalmasi guzel, mali tarafina girmek istemiyorum daha once bu konu hakkinda elestirisini yaptim artik bu yonetimin uygun paraya kimseyi takimda tutamayacagini kabullenmeye basladim. [Bu yeni transferler icinde gecerli.]

Kendisi yokken en kötü ve eksik futbolumuzu oynadik. O ara nekadar zorlandigimizi unutmayin. Ne zaman geri döndü futbol oynamaya basladik. Kendi degerlerinize sahip cikin. Hak ediyor bikere.

Sırf yerli diye bedavaya oynayacak hali yok. Yunus gibisini avrupadan getirmeye kalksan bu gününün piyasasında 3 e bile ikna edemezsin.

Formanın hakkını veren bütün yerli futbolcularımız yabancılar kadar almalıdır.

güzel hamle.. maç çözen adama verilir.. özellikle artık maaşlar uçmuşken.

Yunus'un alacağı paradan ziyade her önüne gelene çuval çuval para savurursan mutlaka kontratı yenilenmesi gereken adamlara da sen evlatsın sen aslansın sen kaplansın diyerek diğerleriyle kıyasla peynir ekmekle avutamazsın.

Sallai gibi bir adamın 2,5 almasının hiç bir açıklaması olamaz. Sonra Yunus niye 2,5 aldı falan demek komik kaçıyor.

Hatip, Metin ve Dursun ağzımıza ettiler.

Geri
Üst Alt