Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Ödeme konusunda ben ezelden beridir oyuncuları haklı görürüm. Herkes kendinden pay çıkarsın, günü geldiğinde maaşınız yatmazsa hangimiz isyan etmeyiz?

Bu adamlar da profesyonel, bizim gibi taraftar değil
Reis aylık 30k TLye çalışmıyor, nereden bakaan 250k eurofan aşağı değildir

Maaş ödenmemesi durumu hoş değil tabi, şampiyonluğa oynayan bir takım isen oyuncuların motivasyonu iyi olmalı; yönetim çözümü bulmalı.

Fener maçı öncesi ödendi denmişti yalan mıymış? Yeni yıl öncesi ödemişlerdir heralde, hala ödenmediyse tatsız..
Fener maçından sonra Katil üyelerine özel yayın açtılar. Dursun başkan 1 ocakta ödeyecegiz demiş. 3 aylık ödemenin 2 aylıgi ödenecekmis, 1 ay geriden gelmeye devam edilecekmis. Ama hep 1 ay geriden geliyormuş odemeler zaten yani soeun kalmayacak dediler.

Yollayın abi bye bye, camia ona yeniden bir şans vermiş, adamın olaya bak.

Bu haber dogru degil bence

Ligde fener macinda oynadi,4 gun sonra oynanacak super kupa macinda mi oynamak istemedi yani parasi ödenmedi diye

Para degil de afrika kupasi icin mac seciyor bana göre

SL gelirleri kimin cebine gitti
Bu tip söylemlerden kaçınalım, yapılan transferlerin taksitleri var bir ton harcama var.

TL ile gelir elde edilen ortamda da bunların olması çok doğal.

Hem çılgınlar gibi transfer istiyorsunuz hem de maaşlar geç ödenince niye diyorsunuz, sebebi belli. Maaşlar da Türkiye’de hep 2-3 ay geriden ödenir.

Ha kulübün resmi açıklaması olmadan da varsayımlarla kimse ortalığı karıştırmasın.

Karagümrük maçından sonraki yayında para muhabbeti surda başlıyor , kazan dairesi

Bunu dediğin iyi oldu hatırladım , oyunculara şampiyonlar ligi primi hiç ödenmemiş , zaha ziyech vs asıl ondan şikayetciymjs. Sözleşmede madde vs var demek ki.
yav baştan sona varsayım olan şu mesajla kaç kişiyi itham altında bıraktığınızın farkında mısınız?

şampiyonlar ligi primi belli mi sözleşmede, kopenhag’ı direkt rakibini yenemediğin ve gerisinde kaldığın yerde ne primi olmalıydı ayrıca? grupta kazanılan beraberlik galibiyet primi 4.6 m euro, nesini verecektik bunun.

Ziyech gitsin Zaniolo gelsin en azından delikanlı gibi çıkıp topunu oynuyor

@Keramettin TANRIVERDİ ağam devre arası ciddi sayıda fesih ve transfer bekliyor musun yabancı oyuncularda ?

Ziyech, Zaha, Ndombele, Tete, Angelino için her şey olabilir gibi duruyor. Bir Sergio elde kaldı hem maaş hem de sakat .

yav baştan sona varsayım olan şu mesajla kaç kişiyi itham altında bıraktığınızın farkında mısınız?

şampiyonlar ligi primi belli mi sözleşmede, kopenhag’ı direkt rakibini yenemediğin ve gerisinde kaldığın yerde ne primi olmalıydı ayrıca? grupta kazanılan beraberlik galibiyet primi 4.6 m euro, nesini verecektik bunun.
Yav ben demedim kazan dairesinde söylediler adminim , ziyech maç başı samp. Ligi'nde ayrı ligde ayrı para alıyor diye ,ama uygun gormezsen editle tabi

Geri
Üst Alt