Haluk Yürekli: "Ziyech, Galatasaray'ı sahiplenmedi"

Bunun derdinin para oldugunu sanmiyorum ben yine de. Sadece bu ligi bence benimsemek istemiyor oradan bahane çıkarıyor gibi. Maç seçiyor daha üst seviyede oynamak istedigini düşünüyorum. 1-2 sene daha kasıp sonra yatışa geçecegi yer lazım.

Mırın kırın ediyorsa 1 kilo ot verip köyüne şutlayın.

Kraldan cok kralcilar ayda 15 bin kazanip 9 bin kira veren adamlarla falan karsilastiriyor milyoner topculari
Ayda 150k kazanıp 35 k kira veriyorum dostum. Az biraz vizyon 9’a ev mi kaldı bu zamanda.

Olum adama sözleşme yapıyorsunuz. Adam zamanında parasını istedi diye demediğiniz kalmıyor. Ne kadar kazanırsa kazansın insan hakkını ister. Ama Kerem, Abdülkerim, Kaan istemiyormuş, çok karakterliymişler. İstemez tabii, aptal mı onlar istesinler de taraftar onları şu an olduğu gibi hain ilan etsin, bir daha bu paraları da rüyalarında mı görsünler.. Zaten futbolcular cimridir, hele kuzey afrikalılar daha da cimridir.

Adam faiziyle bile ister parasını, hakkı mıdır? Sonuna kadar hakkıdır. Ama insanlarda iki topun peşinde koşup dünyalar kazanıyor algısı olduğu için eleştirmeyi kendinde mübah görüyor. Bahane olarak çok para kazanması sunuluyor. Ha tamam çok para kazanıyorsa hak ettiği parayı zamanında vermesek de olur.

İşin en komik yani, parasını vermeyen şirketi/patronu savunmak değil de hakkı olan parayı isteyen adama haklı demek “kraldan çok kralcılık” oluyor :)

Nasil mac başı? Belki %50'sini Chelsea veriyor, diger %50'yi mi mac başı aliyor?

Ayda 150k kazanıp 35 k kira veriyorum dostum. Az biraz vizyon 9’a ev mi kaldı bu zamanda.

Olum adama sözleşme yapıyorsunuz. Adam zamanında parasını istedi diye demediğiniz kalmıyor. Ne kadar kazanırsa kazansın insan hakkını ister. Ama Kerem, Abdülkerim, Kaan istemiyormuş, çok karakterliymişler. İstemez tabii, aptal mı onlar istesinler de taraftar onları şu an olduğu gibi hain ilan etsin, bir daha bu paraları da rüyalarında mı görsünler.. Zaten futbolcular cimridir, hele kuzey afrikalılar daha da cimridir.

Adam faiziyle bile ister parasını, hakkı mıdır? Sonuna kadar hakkıdır. Ama insanlarda iki topun peşinde koşup dünyalar kazanıyor algısı olduğu için eleştirmeyi kendinde mübah görüyor. Bahane olarak çok para kazanması sunuluyor. Ha tamam çok para kazanıyorsa hak ettiği parayı zamanında vermesek de olur.

İşin en komik yani, parasını vermeyen şirketi/patronu savunmak değil de hakkı olan parayı isteyen adama haklı demek “kraldan çok kralcılık” oluyor :)
Uzatmayalim haksizsin

Yönetim kendisini yollamadan önce Haluk & Gökhan üzerinden oyuncunun itibarına saldırıyorsa neyse de eğer bunlar spekülatif sallamasyon haber yapıyorlarsa hoş görülmemeli

Ziyech'in ilk devrenin yarısında yatıp AFCON sonrası düzgün oynayacağı belliydi geldiği andan itibaren. Şimdi adamdan gerçek faydayı alma ihtimalin olduğu periyottan önce yollayacaksan ya para kazanıyor olmalısın ya da adamın sorunlu bir tip olması lazım

Seni milyonlarca insan seviyorsa, ve er geç paranın yatacağını biliyorsan, o milyonların sevgisi için bile oynarsın. O kulübün taraftarı olup olmaman da farketmez. Düşünün, milyonlar sana sevgi gösteriyor. Millet şarkı söylüyor adına. Ne olur sanki parayı 1-2 ay geç alsan. Biraz da sevgiyle doyun.

Ziyech OUT
Zaniolo IN

Bu hamle çok iyi olur, Zaniolo Aston'da süre bulamayacak duruma geldi bonservisini almama ihtimalleri var gibi duruyor eğer oynatmayacaklarsa Zaniolo'yu tekrar kadroya katıp Ziyech ile yolları ayırmak çok makul olur. Zaniolo bonservisli oyuncumuz ve genç ayrıca kendini gösterme isteği olan bir oyuncu alıp oynatalım derim.

Transfer konusunda Haluklara güvenmesem bile adamlar işin skandal boyutlarını o kadar iyi biliyorlar ki ilk söyledikleri an doğru olduğunu düşünmüştüm.

Yollayın gitsin düşünmeye gerek yok.

Sahada duruşu bile memnuyiyetsiz, hiç sevmem hiç düşünmem yollayın gitsin takım için yatıp kalkacak enerjisini hissedeceğimiz adamlar lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haber dogruysa yallah araplarin yanina, adam cikar her maci 90 dakika canla basla oynar gol atar attitir, üst düzey futbol oynar puanlar kazandirir ve maasinda durmadan sorun yasarsa bu harketleri bir nebze anlarim ama gel görkü dogru düzgün bir doksan dakika cikarma bir oyna bir oynama , oynayincada üst düzey futbol sergileme sonrada maasin zamaninda yatmayinca sakattim de, olmaz böyle, sonucta asgari ücretle futbol oynamiyorsun, yani iki üc ac paran gec yatsa ne ac kalirsin ne iflas edersin. yerli yabanci oldun taraftarlik beklemem ama en azindan yaptigin ise saygi duymalarini beklerim.

Maasin iki üc ay gec yatiyor diye isyan cikarmak hatta oynamamak prof bir hareket degildir

Açıkçası şunun yanında Belhanda 10 kere adamdı.

O coğrafyadan alıp verim aldığımız düzenli tek isim de oydu.

Yetenek olarak Ziyech tabi ki üst düzey ama mental açıdan ve sakatlık bakımından oldukça sıkıntılı çıktı.

Geri
Üst Alt