Haluk Yürekli, Ziyech'in Galatasaray Hakkındaki Düşüncelerini Açıkladı

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1734491801837.png
Haluk Yürekli: "3 Aralık günü Ziyech, Amsterdam'dan İstanbul'a geliyor. O uçakta Gökhanla ikimizin ortak arkadaşına Galatasaray'da yaşadıklarından bahsediyor. Konuşmalar da bu uçakta gerçekleşiyor:

-Niye Oynamıyorsun?
Ziyech: Galatasaray benim için bitti. Mutlu değilim, oynamak da istemiyorum. Hepsine de söyledim, ocakta gidiyorum diye.

-Hollanda'ya nasıl geldin?
Ziyech: Artık bir şey sormuyorlar bana, kafama göre takılıyorum.

-Okan Hoca?
Ziyech: Okan Hoca kadar düşük profil bir hoca görmedim.
(Haluk Yürekli: Burada daha hakaretli cümleler var, onu almadık. Daha devamı var. Okan Hoca ile ilgili söylediği cümleler yenilir yutulur cinsten değil.)

-Galatasaray şampiyon olur mu?
Ziyech: Çok da umrumda... Beni rahat bıraksınlar, ne oluyorsa olsun. Geldiğime zaten pişmanım. Sezon başı gidecektim ama bırakmadılar. Ocakta gidiyorum."

(Spor Gecesi Digital)

-Okan Hoca?
Ziyech: Okan Hoca kadar düşük profil bir hoca görmedim.
(Haluk Yürekli: Burada daha hakaretli cümleler var, onu almadık. Daha devamı var. Okan Hoca ile ilgili söylediği cümleler yenilir yutulur cinsten değil.)
samet nalbant aslında hakim ziyech imiş :d

Murat Âşık'ın haberi mi

aci olan sey su: yukarda yazilanlari ziyechin söyleme ihtimali hic de düsük degil. ve bu ihtimal beni deli ediyor. bir daha almayin bu tip adam arkadas. hem bir sürü para vereceksin hemde rezil olacaksin. yallah arabistana. senede 2 tane uzakdan sut cekecek diye buna tahammül edilemez

güzel hikaye yalnız
düşünceleri daha da negatiftir işin aslında

Dogru olsun olmasin. Gidecek

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bitik herifin tekisin hic bir yerde forma sansi bulamazsin.

Ego star ama futbolun tff 1.lig

Birde aynı soruyu Okan Hoca'ya sorsalar keşke:)

Söylemiştir veya söylememiştir neyse de zaten defolup gitmeli bu gevşek. Tüm takımın ahengini bozacak kapasite birisi.

Yeenekli mi evet ama bu kadar yetenek ancak bu ruh hali ve gevşeklikle heba edilir. Zaha'nın daha da kötü versiyonu bu herif.

Hadi defol hadi. Koşabiliyormuş gibi bir de okanı suçlamış. Ulan senin topçuluğun mu kalmış.

Bu tetikçilerin haberleri buraya taşındığı sürece daha çok dedikodu duyarız böyle.

Geri
Üst Alt