haluk yürekli

Sinan Yılmaz, O.B.'nin işbilmez olduğu gerçeğini tokat gibi yüzüne vurunca zoruna gitmiş , hocayı dümenden eleştirdiği kanıtlanmış oldu bugün.

Ben bu adama bayağı haksızlık etmişim. O dönem Gökhan Dinç'le biraz tuhaf bir tavırları vardı diye biraz da bir arkadaşın gazıyla yazmıştım ama gerçekten çok haksızca olmuş. Bir şekilde denk gelirse falan da özür dilerim kendisinden.

Kaç aydır İbrahim Seten ve Murat Aşık'la programlarını izliyorum, Gökhan Dinç'le yaptıkları programdakinden çok farklı bir çizgisi var adamın. Çok tutarlı, çok insani ve gerçekten çok düzgün bir adam profili çiziyor. Orada da çok kötü demiyorum ama çok sinirli ve bazen manipülasyon yapma derecesinde gereksiz bir seviyeye düşüyor. Ama burada öyle değil. Bizimle ilgili yaptığı savunmalar zaten çok değerli, bir sürü algıyı yıka yıka ilerliyor, arada bazen şirazesi kayıyor, biraz fanatizme kayan yorumlar yapıyor ama genel anlamda programı alıp götürüyor resmen. Çok keyif alıyorum izlerken.

Bazen bu ekip Ersin Düzen'in konuğu olarak Tv100'e de çıkıyor ve bazı durumlarda 3 Fenerlinin arasında da kalmış olsa bir şekilde toparlıyor durumu. Sinirlenmeden, sinir etmeden, adam gibi söyleyeceğini söylüyor ve bence Murat Aşık da giderek adama daha da saygı duymaya başladı. Ben de açıkçası Erinç'lerin çocuk gibi kıkır kıkır gülmekten konuşamadığı programları izlemekten biraz yılmıştım, olgun, kalender adamların programını izlemek iyi geldi. İnşallah bu çizgide devam eder. Diğer o Serdar Ali falan gibi tipleri düşününce adam çöldeki vaha gibi resmen.
Birisi bana bu postu sen mi yazdın dese, muhtemelen evet derim

Yaklaşık bir aydır her katıldığı programda Şampiyonlar Ligi katılım payının 40-50 milyon euro olduğunu söylüyor. Bu kadar mı kötü gazeteciysiniz?

Kimden torpilli bu.

Yaklaşık bir aydır her katıldığı programda Şampiyonlar Ligi katılım payının 40-50 milyon euro olduğunu söylüyor. Bu kadar mı kötü gazeteciysiniz?

Kimden torpilli bu.
Niye ? Eski formatta toplam 35 milyon geliyordu yaklaşık, yenisinde 40-50 milyon arası gelir büyük ihtimal

Bu niye bu kadar fenerlinin içinde program yapıyor?

Niye ? Eski formatta toplam 35 milyon geliyordu yaklaşık, yenisinde 40-50 milyon arası gelir büyük ihtimal

ChatGPT

📌 2024-2025 sezonu için tahmini Şampiyonlar Ligi katılım payı:​

• Katılım (grup aşaması) ücreti: Yaklaşık €18,6 milyon
Bu miktar 2022-2023 sezonunda €15,64 milyondu ve 2024-2025 sezonunda UEFA'nın yeni formatla (Lig sistemi, "Swiss Model") daha fazla maç ve gelir elde etmesiyle bu ücretin artması bekleniyor.

🔍 Ek Gelir Kalemleri:​

Katılım payına ek olarak kulüpler şu kalemlerden de gelir elde eder:

1. Performans primleri:
    • Her galibiyet: ~€2,8 milyon
    • Her beraberlik: ~€930 bin
  2. Puan bonusları (lig formatı nedeniyle güncellenmiş olabilir)
  3. Yayın havuzu (market pool):
    • Ülkelere ve kulüplerin yerel ligdeki sıralamasına göre değişir.
  4. UEFA katsayı havuzu (10 yıllık performansa göre):
    • En yüksek katsayıya sahip kulüpler ekstra pay alır.
    • Toplam havuz: yaklaşık €600 milyon

Son düzenleme:
Cok tehlikeli bir aparat.

Yunus'a nasil lincletirdigini unutmadik

ChatGPT

📌 2024-2025 sezonu için tahmini Şampiyonlar Ligi katılım payı:​

• Katılım (grup aşaması) ücreti: Yaklaşık €18,6 milyon
Bu miktar 2022-2023 sezonunda €15,64 milyondu ve 2024-2025 sezonunda UEFA'nın yeni formatla (Lig sistemi, "Swiss Model") daha fazla maç ve gelir elde etmesiyle bu ücretin artması bekleniyor.

🔍 Ek Gelir Kalemleri:​

Katılım payına ek olarak kulüpler şu kalemlerden de gelir elde eder:

1. Performans primleri:
    • Her galibiyet: ~€2,8 milyon
    • Her beraberlik: ~€930 bin
  2. Puan bonusları (lig formatı nedeniyle güncellenmiş olabilir)
  3. Yayın havuzu (market pool):
    • Ülkelere ve kulüplerin yerel ligdeki sıralamasına göre değişir.
  4. UEFA katsayı havuzu (10 yıllık performansa göre):
    • En yüksek katsayıya sahip kulüpler ekstra pay alır.
    • Toplam havuz: yaklaşık €600 milyon

Tamam renkdaş bütün gelirler toplamı son şl katılımımızda 35 milyon civarıydı. Ayak bastı parasını kasdetmiyor haluk. Yayın geliri .... cart curt bir sürü gelir türü var şl de. Hepsi toplanınca grupta elenmemize rağmen 35 milyon civarı kazandık

Geri
Üst Alt