Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.566
- 3.479
- 1.618
Değil yahu 51 yaşında olmalı. Geçen söylüyorduHaluk Yürekli 60 yasindaymis, cok sasirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil yahu 51 yaşında olmalı. Geçen söylüyorduHaluk Yürekli 60 yasindaymis, cok sasirdim
Bende öyle biliyorumHayır
74 doğumlu
Gram ne kelime, neferleriyizGram sevmiyoruz
buna gram muhabbet besleyen cenazeme gelmesin
@Cafer GüneyGram ne kelime, neferleriyiz
bu rıza kurtarılacak seviyeyi çoktan geçti
Deneyimli gazeteci Haluk Yürekli, 1965'te Ankara'da doğdu ve kariyerine 1988'de Hürriyet'te başladı.
böyle de bir bilgi var ama bilmiyorum hangisi doğru.
Bende öyle biliyorum
60 olabilir mi abi zaten
Feramuz, @Cafer Güney abinle ılık ve titrek muhabbettinizi fener yalayan başlıklarda yapın koçum
Meyve veren ağaç taşlanır
Yürüyedur!! Haluk Yürekli F.C.
Helal A.Rıza rtaş
mevzu neHalukçuyuz bu versusta
NKahveci işine baksın
Halukla seten geçenlerde youtube kanalları bot basıyor dedi 4-5 program üst üste üstelediler bu konuyumevzu ne
343 kimi kastediyordu bot mevzusu içinHalukla seten geçenlerde youtube kanalları bot basıyor dedi 4-5 program üst üste üstelediler bu konuyu
Nihat da dün dayanamadı ortamı haluk seten ve murat asık kirletiyor vs dedi
Haluk da buna maşanız yiyorsa gelin youtube panellerini yan yana koyalım bilirkişiyi çağıralım ortaya çıkaralım her şeyi vs dedi
Bence youtube’da ne nihat ne 343 hiçbiri bot basmıyor, sadece nowspor ilk açıldıgında bot meselesinin bokunu çıkarmıştı 60-70k’ları görmüştü, haluklar da buna sinirlenmişti
Hatta nihat programda arkadaşını satanlar laf konusuyor vs. dedi haluk icin
Muhtemelen now ve sd’den bahsediyorlar. Saçma sapan bir reytingleri var. Hele bir tanesinin 1.5 gün önce yüklediği program 500.000 izlenmiş.343 kimi kastediyordu bot mevzusu için
eski açık tayfası da aynı iddiada bulunmuş
nihat’ın suni bir izleyici tayfası olduğunu sanmıyorum ama kazandığı para ve eşinin adı vs bundan bahsediyorlar mı gerçekten