haluk yürekli

343 kimi kastediyordu bot mevzusu için

eski açık tayfası da aynı iddiada bulunmuş

nihat’ın suni bir izleyici tayfası olduğunu sanmıyorum ama kazandığı para ve eşinin adı vs bundan bahsediyorlar mı gerçekten
Now’dan bahsediyorlardı hep

Ama nihat niye girdi tartismaya anlamadim, isim vermeden sağa sola salça oldu seten ve haluk. Muhtemelen ona delirdi nihat

Ama nihat niye girdi tartismaya anlamadim, isim vermeden sağa sola salça oldu seten ve haluk. Muhtemelen ona delirdi nihat
bence eşi ve para muhabbeti delirtmiş daha çok.

343te böyle bir muhabbete girdiler mi bilmiyorum tabii, tam anlamadım.

hep giriyorlar, seten alttan alttan insanların özeline parasına çakıp duruyor..
Eskiden de hazzetmezdim, şimdi de hazzetmediğim biri. Tam bir mikser..

343 kimi kastediyordu bot mevzusu için

eski açık tayfası da aynı iddiada bulunmuş

nihat’ın suni bir izleyici tayfası olduğunu sanmıyorum ama kazandığı para ve eşinin adı vs bundan bahsediyorlar mı gerçekten
ersin düzen'i kastediyorlar. osimhen havaalanı gelişi canlı yayınında diğer kanallar anlık 25-30 bin izlenirken ersin'in kanalı 200-220 binlerdeydi. normal videolarda da izlenme sayıları ortalama 45-50 bin yorum ve like sayısı 3-5 binken ersin'in kanalında izlenme sayısı 140-150 bin ama yorum ve like sayısı 100-150 lerde.

Nihat'ın kazandığım para ile ilgili konuşuyorlar eşimin adını veriyorlar vb. kısmı var asıl sinirlendiği noktalar bunlar bence.

Bu konuyla alakalı Hiç duymadım yayınlarda karısını bırak nihat ismini kullandıklarını. Taaa bundan 4-5 ay önce belki daha da eski, salvo programında nihatın videosunu getirdiler ve onu övdüler. Helal olsun iletişimini de hanımk yürütüyormuş sözleşmeleri o imzalıyormuş. 1 milyon euroya imza attı sanırım helal olsun dediler hatırlıyorum. Hiç kötü niyey yoktu

Nihat gereksiz ve ölçüsüz bir atar yaptı. Kendi puanını düşürdü bence

Bu konuyla alakalı Hiç duymadım yayınlarda karısını bırak nihat ismini kullandıklarını. Taaa bundan 4-5 ay önce belki daha da eski, salvo programında nihatın videosunu getirdiler ve onu övdüler. Helal olsun iletişimini de hanımk yürütüyormuş sözleşmeleri o imzalıyormuş. 1 milyon euroya imza attı sanırım helal olsun dediler hatırlıyorum. Hiç kötü niyey yoktu

Nihat gereksiz ve ölçüsüz bir atar yaptı. Kendi puanını düşürdü bence
Aldıkları parada veya iletişimini hanımı yürütmesini neden konu etmişler acaba? Kendilerinin iletişimini kim yürütüyor kendileri kaç para alıyor? Bu konuda nasıl konuştuklarından bağımsız haksızlar bence.

Nihat Kahveci uyuz olmus Seten'e

Yurekli-Asik-Seten bayadir bot basma muhabbeti yapiyorlar, iste YouTube'da spor yayini yapip bot basanlar var bize reklam verecek kisiler bot basanlara gidiyor her seyi biliyoruz yakinda tepelerine cokecez YouTube Turkiye ile gorusme halindeyiz bilmem ne bir suredir boyle bir muhabbet var yayinlarinda. Bir de isim vermeden konusuyorlar kimi itham ettikleri de net degil yani, ama millet Now Spor hakkinda konusuyolar seklinde yorumluyor ki muhtemelen dogru

Nihat Kahveci hem bu karindan konusmali bot basma muhabbetini biraz ustune alinmis hem de Seten'in bi tane Fbli bi herifle (Aydin Cingoz diye birisi) yaptigi bi programda Nihat Kahveci'nin esi Funda hanim iyi bir is insaniymis, Nihat Kahveci'nin medya sozlesmelerini o yapiyormus, soyle paralar kazaniyor gibi muhabbetler yapmis. Bu geyik gecen sezon 343'te de donmustu.

Seten zaten hanimci ve para konusmaya bayilan biri, boyle magazinsel geyiklere girmeye de bayiliyor. Nihat Kahveci'nin hosuna gitmemis durum

Seten'i sevmeyebilirsiniz gayet eglenceli bir icerik yapiyor. Televizyon izlemede temel gayenin eglenmek oldugu yillardan kalma bir medyaci oldugu icin refleksleri ve tavirlari o yonde. Asiri paraci bir herif ama bunu da acikca yaptigi icin bana komik geliyor. 343 de gecen sezonun en iyi icerigiydi ama HY biraz kafa acabiliyor maalesef.

Genel olarak hem GS hem FBli kimselerin dinleyebilecegi normal eglenceli programlar olmasi onemli bence. Bu konuda HTalks vs 343 disinda bir program yok ortada. Herkes surekli kendi kampinin icerigini izleyince ortam cok boktanlasiyor ayrica icerik kalitesi de dusuyor.

Futbolun normallesmesi lazim biraz. TV programlarini bitirdiler dijitalde boyle programlar olmasi onemli bence

Seten hayalimdeki spor moderatorudur bu arada. Spor programim olsa direkt basina korum. Chiringuito formatinda bir seyler yapilsa Turkiye'de cok iyi Pedrerol olur Seten'den

Geri
Üst Alt