haluk yürekli

Haluk Yürekli: Galatasaray'da maaşların ödenmeme durumu 3. ayına yaklaşıyor. Bu sezon bile böyleyse şampiyon olunamadığı denklemde seneye hiç ödeyemezsiniz o zaman.

Ali Koç'a atar gider yapıyordu zamanında, en son baktığımda Fb çetesine tamamen teslim olmuş vaziyetteydi.

Demiştir, son dediği de bu. 1-2 aylık gecikmeler nakit akışı olarak bir çok kulüpte oluyor dünyada.
Evet olabiliyor. Haluk'un haberciliğindeyim ben, maaş mevzusunda değil. O yüzden bu konuda paylaştım zaten.

Takım yenilmiş, hakem golünü çalmış, çıkıp maaş konusunu açan kendisi, fbli trollere malzeme veren kendisi...

Sonra çıkıp fbli troller üzülecek ama ödemeler yapıldı diyen de kendisi. Tüm bunlar 2 gün içinde oluyor.

Şark kurnazlığı yapmanın lüzumu yok. En ufak kaosta suyu bulandırmayı seven, niyetinin hep kötü olduğunu düşündüğüm biri Haluk.

Basit bir örnek; ''bu sezon böyleyse şampiyon olunmadığında önümüzdeki sezon hiç ödeyemezsin'' diye cümle kurmuş Haluk. Bunu gören Fbliler hemen Toroğlu'nun iddiası ile bunu birleştirip demek o yüzden Dursun, Hacıosmanoğlu'na bize yardım et şampiyon olmamız lazım bu sene demiş diyor.

Son düzenleme:
3 aydır maasları ödenmeyen takım juveyi 5 ledi demek helal olsun.

Ali Koç'a atar gider yapıyordu zamanında, en son baktığımda Fb çetesine tamamen teslim olmuş vaziyetteydi.
arkasında destekleyen kulüp olsa haluk veya medyadaki yayıncılar daha dik dururlar ama şu durumda kovulmamak icin bu tarz işlere girebiliyorlar
koç zamanında dev gibi ordu besliyordu medyada
bizse en ufk yayıncıya yada gazeteciye destek olmadık olmuyoruz

Evet olabiliyor. Haluk'un haberciliğindeyim ben, maaş mevzusunda değil. O yüzden bu konuda paylaştım zaten.

Takım yenilmiş, hakem golünü çalmış, çıkıp maaş konusunu açan kendisi, fbli trollere malzeme veren kendisi...

Sonra çıkıp fbli troller üzülecek ama ödemeler yapıldı diyen de kendisi. Tüm bunlar 2 gün içinde oluyor.

Şark kurnazlığı yapmanın lüzumu yok. En ufak kaosta suyu bulandırmayı seven, niyetinin hep kötü olduğunu düşündüğüm biri Haluk.

Basit bir örnek; ''bu sezon böyleyse şampiyon olunmadığında önümüzdeki sezon hiç ödeyemezsin'' diye cümle kurmuş Haluk. Bunu gören Fbliler hemen Toroğlu'nun iddiası ile bunu birleştirip demek o yüzden Dursun, Hacıosmanoğlu'na bize yardım et şampiyon olmamız lazım bu sene demiş diyor.
Dediğinde çok haklısın. Bak seni destekleyeyim 2-3 aydır maaş ödenmiyor haberi var ya mesela daha Ocak ayında denilen buydu. Daha Şubat ayı bitmedi 1 ay geçti ama ne hikmetse 2-3 ay ödenmemiş maaş diyorlar. Yani aslında kendileri kendi haberlerini sürekli yalanlıyorlar.

Dediğinde çok haklısın. Bak seni destekleyeyim 2-3 aydır maaş ödenmiyor haberi var ya mesela daha Ocak ayında denilen buydu. Daha Şubat ayı bitmedi 1 ay geçti ama ne hikmetse 2-3 ay ödenmemiş maaş diyorlar. Yani aslında kendileri kendi haberlerini sürekli yalanlıyorlar.

Bu 40 milyon euro kaç ayın maaşı?

büyük gaf yaptı neyse muhtemelen ödemede sıkıntı vardır ama bizde ödemede hep sıkıntı oluyodur
bi şekilde ödeniyodur ona da eminim

Gökhan'ı mı daha az seviyorum yoksa bunu mu karar veremiyorum.

O yüzden oyumu Uğur K.'dan yana kullanıyorum.

asgari meblagin 4 milyon ero oldugu tabloda

normal bi hadise yani ufak gecikmeler

ne diyosun ulan haluk

kötü niyetli bir şahıs. Galatasaraylı olduğuna zerre inanmıyorum. Diğer Gs muhabirleri de aynı şekilde. Hepsi ayrı ayrı tiksindiriyor.

Geri
Üst Alt