haluk yürekli

343'e geçip murat aşıkla beraber program yapmayınca başlayınca tamamen karakterini kaybetmiş spor gecesi dönemlerinde eleştirileri ya da iddaaları oluyordu ama bu kadar değildi son 1 senede karakter bazında inanılmaz değişti.

Artık tamamen kötü niyetli olduğunu düşünüyorum hatta bunun üzerinden prim kasıp kendini öne çıkarma peşinde olduğu gözüküyor.

343'e geçip murat aşıkla beraber program yapmayınca başlayınca tamamen karakterini kaybetmiş spor gecesi dönemlerinde eleştirileri ya da iddaaları oluyordu ama bu kadar değildi son 1 senede karakter bazında inanılmaz değişti.

Artık tamamen kötü niyetli olduğunu düşünüyorum hatta bunun üzerinden prim kasıp kendini öne çıkarma peşinde olduğu gözüküyor.
Kendisi ve seten in tek derdi, reklam alma, sponsor bulma, izleyici cekme ve bunu yapis sekilleri iddiali bos ya da dolu muhabbetler.

Tek dertleri para.

Twitterda "haluk yürekli" kelimesini engelleyerek sizde daha kaliteli 1 deneyim yasayabilirsiniz. Plase burhan can, nevzat, gökhan dinç, ali Naci, kaya temel gibi isimleri de engellerseniz 2010 öncesi twitter deneyimi yasayabilirsiniz. Galatasarayli gözüken hiçbir muhabire güvenmiyorum

Yasin Kol'u itin g.tüne soktu çıkardı iki paralık etti
Ali Koç'a demedik bırakmadı bütün beceriksizliklerini, basiretsizliklerini ortaya döktü
Büyükekşi döneminde söylediklerini köpeğe atsan yemez
Hacıosmanın GS düşmanlığını her fırsatta dile getiren bunun savaşını veren adam
Bjk nin fb yalakalığını
Ts nin fenerin kayığına bindiğini
Mhk başkanının bir hiç olduğunu ve o koltukta oturmasının skandal olduğunu
Piyasadaki diğer gs düşmanlarına ne denli haddini bildirdiğini
Dursun bu kadar başarılı olduğu halde sorunları halının altına süpürdüğü için köpürdüğünü

Hepsini biliyorum. İzledim. Dinledim

Ama GSC daha iyi bilir tabi sevmiyorlarsa vardır bir sebebi

Gökhanla da değil tek yapacak yani, 50lik ergenler ya
galiba öyle "projelerim var" falan dedi etti - heralde gökhan ile ordaki ortaklığı falan gideremediler edemediler - ayrı saatler ayrı formatta aynı kanalı kullanacaklar gibi bir şey anladığım.

Yaz gelince transfer kolpacilari tek takılmaya başlıyorlar. Transfer kapanınca kanallara geçerler.

Gökhanla da değil tek yapacak yani, 50lik ergenler ya

60lık ergenler Rodop ve Çetinçalı gibi her gün birisi tek başına program yapacak o zaman.
Seten ile yapmasından daha iyi en azından. Geçen şikebahçesine 2011’de kumpas kuruldu diyordu o sinsi herif yine ve bizimkisi yine ses çıkaramıyordu.

60lık ergenler Rodop ve Çetinçalı gibi her gün birisi tek başına program yapacak o zaman.
Seten ile yapmasından daha iyi en azından. Geçen şikebahçesine 2011’de kumpas kuruldu diyordu o sinsi herif yine ve bizimkisi yine ses çıkaramıyordu.
Setenle de devam eder bırakmaz onu.

tek başına program yapacaksa ne diye geri döndü ki spor gecesine?

Geri
Üst Alt