Hamburg'dan Müthiş Sponsorluk Anlaşması

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Hamburg, Adidas'la olan sponsorluk anlasmasini 2024 yilina kadar uzatti.

Bu anlasmaya göre Adidas basarilara göre 40-50 milyon euro arasinda bir ödeme yapacak.

Adidasa gecmelıyız

Küme düşüyordu bunlar geçen sene zor kurtardı.

2-2 lik maçtan beri hamburga gıcıgım. Yol verin vuralım bu seroları. Guerrero mu ne rüyalarıma girmisti 2 ay

edit: 2-3 yenildigimizi biliyorum 2-2 den sonra kayıs kopmustu bende. Kahveci hilmi abi genç kız gibi aglamıstı

Ayrıca Hamburg'tan nasıl bir başarı bekliyorlar ki? Mevcut durumda en fazla 4. olurlarsa başarılı görürüm. O da çok zor.

2-0dan 3-2 verdiğimiz hamburg maçı guerrero o adam benide deli etmişti. bence başkan bombayı patlatacak forma sponsorluğunda seneli 15 milyon euroluk bir anlaşma bekliyorum

aradim aradim bulamadim alman medyasinda her yil 50 milyon alacak diye bir sey yazmiyor toplam alacaklari para 50 milyonmus o da belki

Bizim lig ölmüs abicim. Hamburg bile bizim 4 katımız para kazanıyor sponsorlardan :(

Bizim ligi bizden baska tanıyan yoktur heralde.

Dem Hamburger SV ist still und leise ein Mega-Deal gelungen, mit dem der Traditionsclub seine großen Finanzprobleme lindern kann. Wie jetzt bekannt wurde, hat der mit Verbindlichkeiten von rund 100 Millionen Euro belastete Fußball-Bundesligist seinen Ausrüstervertrag mit Adidas schon im April bis zum Jahr 2024 verlängert. Je nach Erfolg kassiert der in der abgelaufenen Saison erst in der Relegation gerettete HSV in der zehnjährigen Kontraktlaufzeit 40 bis 50 Millionen Euro.

Hilfe für den Chaos-Club: Klammer HSV schließt 50-Millionen-Deal mit Adidas - Bundesliga - FOCUS Online - Nachrichten

2024 yilinda kadar belki 40-50 milyon euro alacaklarmis

böyle bir anlasmayi biz yapsak yönetime söversiniz

yillik 5 milyon

biz yillik 7 milyon aliyoruz nike'dan 10 yillik sözlesmesi yaptik nike ile -> 70 milyon

alman medyasi mega-deal yazmis bi de

ulan bizim sponsorluk anlasmalarini görseler ünal aysala taparlar herhalde :2aloh1:

Geri
Üst Alt