Bizim 3 tane verilmeyen penalti pozisyonlari var. Ilk 2'si tartisilir ama Servet'in pozisoynu kesinlikle penaltiydi.
Ayrica Ched'in pozisyonu penaltiyla hic alakasi yok
Mevzu aslında penaltımıydı değilmiydi değil aslında.
Mevzu Fenere verilen rakiplerine verilmeyen penaltıların bu kadar konuşulmaması.
Bazı arkadaşlar " Sanki hakemin penaltı kararları doğru" diyor. Evet haklı olabilirsiniz.
Ama olayı böyle karşılarsak , dün zaten Fenerin pozisyonları konuşulmadı konuşulsa da Fener haklı çıkarılmak için ellerinden gelen yapıldı.
Bugün de bizim kararları böyle karşılayıp sineye çekersek yarın neyin mücadelesini yapacağız.
Bakın bize haksız lehte kararlar verilsin demiyorum. Ama onlar bunu yapıyorsa bizde gerekirse onların dilinden konuşacağız.
Bırak gerekirse haksız olsun. Bizim rakibimiz MİY değil ki. Onlar en çok bu maçı kaybeder ki eğer MİY kalkıp bu maçı dönüm noktası görüyorsa zaten asıl onlar yanılgı içindedir.
Ama onların da bizim maçı denk kuvvetler maçı veya puan cepte maçı görmesi bana kötü kokular veriyor.
Çünki demek ki bir şeyler sızıyor veya biliniyor. TFF nin Galatasaray aleyhine bu sezon çalışacağını biliyorlar ki kalkıp bu kagadr puan için hevesli görünüyorlar.
Bunun sebebi sadece Galatasaray bu sezonda kötü oynaması buna sevketmiş olamaz diye düşünüyorum.
Hele hele birkaç gün önce deplasmanda 9-1 kazanmış ve son haftalarda istim üstündeki Galatasaray'ın karşısına deplasmanda çıkarken hiç düşünemezler.
Onları buna iten derin bir neden olmalı.
Ayrıca bize kök söktüren ve bu tip maçlardan sonra bize yenilen veya galip gelmek üzereyken berabere kalan özellikle Anadolu takımları maç sonunda bas bas bağırıyor.
Peki aynı davranışı tepkiyi söz konusu Fener olunca yapıyorlar mı. Aynı tepkileri veriyorlar mı.
Hatta aynı tepkiyi vermeyi bırakın bir çoğu maç sonunda "Kötü oynadık kaybettik hata yaptık Feneri tebrik ederiz" deyip konuyu kapatıyor.
İşte asıl tepkim buna.
Yoksa ben de biliyorum kötü oynadık. Ben de biliyorum PA beklediğimiz pozisyonlar belki de tartışmalı. Bir netlik yok.