Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Oldu

Su adam yapar bu işi... futbolcuyken bile esirgemiyordu lafını söylüyordu... zaten hamit altıntop yerine selim soydan neden verilir ki ilk başta? Selim abinin futbolcukugunu gormedim. İyi adamdır fenerin efsane oyuncularindandir hoştur birsey demem ama bir noktada yaş sorun olur... cevval adam koymak lazım ortaya... sahadaki futbolcuyu ve modern sistemi anlayan biri olarak hamit altıntopa güvenim tam...

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alman hoca geliyor demek. Böyle güzel ansını satim. İşinize geldi mi ama yabancı sınırı işinize gelmedi mi 3 senede 1 türk 2 yabancı hoca ile çalış

Direk veya rızık espirileri yapıldı mı

TFF, kendisine gelen tepkileri suspanse etmesi için 'tampon' olarak bunu seçmiş anlaşılan. ''Adamına göre iş uydurma'' anlayışı da denilebilir...

@Hamit bunu izleyin TFF'de de birşeyler öğrenin biraz

Su adam yapar bu işi... futbolcuyken bile esirgemiyordu lafını söylüyordu... zaten hamit altıntop yerine selim soydan neden verilir ki ilk başta? Selim abinin futbolcukugunu gormedim. İyi adamdır fenerin efsane oyuncularindandir hoştur birsey demem ama bir noktada yaş sorun olur... cevval adam koymak lazım ortaya... sahadaki futbolcuyu ve modern sistemi anlayan biri olarak hamit altıntopa güvenim tam...

SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
selim abi mi

EIXaKM2X0AINwQx.jpg

selim-soydan-kendinden-9-yas-kucuk-nihat-ozdemir-14177302_7239_osd.jpg

Bana göre Türk futbolunun ileri gitmesi için Türkiye Td'si olarak değil Türkiye Futbol Direktörü olarak minimum 5 yıl Ralf Ragnick ile onun dedikleri planları uygulanacak şekilde çalışılmalı, %40 ödenen verginin %15'i takımlara sadece alt yapı bütçelerinde kullanılmak üzere iade edilmeli ve bunlar denetlenmeli. Stattan çok gerek okullara gerekse mahallelere futbol oynanabilecek saha yapılmalı, takımların alt yapı tesislerinin minimum gereksinim şartları getirilip uymayanlara ilk önce uymaları için uyarı ve süre ondan sonra hala uymuyorsa puan cezası verilmeli, alt yapı antrenörlerinin maaşı minimum bir maaş aylık 20-30 bin Tl'lik bir sınırı olmalı. Bu tarz bir planlama yapılsın ve bunlar ciddi şekilde uygulanıp denetlensin bak bakalım oyuncular nasıl çıkıyor. Bu tarz bir radikal kararlar olmadıktan sonra aynı tas aynı hamam devam ederiz. Benim bile kısıtlı bilgimler aklıma bunlar eliyorsa kim bilir Ralf Ragnick gibi birisi ekstra neler katar, ama bunları ayrımcılık yapmadan uygulamak ve denetlemek mesele. İlla bir gün olacak bunlar, umarım bir görürüz.

Almanya'nın zamanında yaptığı alt yapı programına uymayan klüpleri liglerde oynatmama dayatmasını getirmedikten sonra bizden bir yol olmaz, sabahlara kadar yabancı sınırını tartışır, uğraşırız 8+3 ler 6+5+10 larla.

Doğru isim ama mevcut düzen içinde iş kimse iş yapamaz.

Geri
Üst Alt