Hamit Altıntop, Galatasaray'da Kaldı!

Beyin nedir? Nasil ve neden kullanilmalidir!!

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeter be kardeşim, Allah belanızı versin yeter be..

olum adami döve döve kovacak varkene tekrar sözlesme imzalamak kimin aklina gelmis? anlasilan hamit baska bir takimdan 300 bin euro net eline gececek teklif almadiki bunu kabul etmis ama birde imza parasi istemesi tamamen skandal. en büyük rezilik ise yönetmin hala bu herfile görüsmesi, ulan yönetim bundan fedakarlik istememismiydi mac basina cevirelim sözlesmeni diye ve bay rizk olmaz dememismiydi? ödül olarak da simdi yeni teklif hay ben böyle yöneticilerin icine tükürüyüm

Her maça çıktığında ıslıklanırsa 3 maç sonra oynatılmaz sonra defolup gider

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk sayfada öldürün beni diye bir arkadaş var kafasına sıkın yaziktir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

iyi tarafından bakıyorum bu mütemadiyen sakat hamit altıntop hiç oynamadan bizden yılda 2,7 milyon Euro kazandı.
vicdan yapıp bu parayı haketmek istemiş galiba.
bu rakamlar doğruysa 30 maç oynasa 30*20 bin =600 bin Euro
+ 300 binde garanti parası eder toplam 900 bin Euro
yani oynamadan aldığının 3 te 1 i
bence verelim bay rızıka denemeye değer.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz bu günlerde de küfürsüz geçmiyor günler.

Mübarek şu ramazan ayında hayat mucadelesı ıle gecınen turkıyede geldıgınden berı sakatlanıp yatarak rızkım dıye dalga gecıp sımdıde garantı para ile anlaştun ya Allah senı bildigi gibi yapsın hamit

Geçen sezon 1 maça çıkmadan 2 milyon 750 bin euro kazanan bu at ağızlı şimdi bide gelmiş imza parası mı istiyo it oğlu it.Aslında ne istiyosa kabul edeceksin gel diyeceksin kulübe imzaya içeri girdi mi bi güzel döveceksin bunu sonra s.git diyeceksin ne güzel olur be.

Maç başı sorun yok diyorsunuz vallahi saçmalıyorsunuz. Hamit nedir abi eski milli oyucu tecrübeli yani. En kötü kıytırık kupa maçlarında kendine banko yer bulacak 6 maçtan 120 bin dolar kafadan hanesine yazın. Biti mi bitmedi dakika 90+ hamit giriyor düdük maç biter bi 9-10 maç bu şekilde görürsünüz 200 bin dolarda buradan ekleyin etti mi sana temizinden tterlemeden 500 bin dolar.

Yapılan yanlışa destek olmayın. Hamit kalacaksa

1- 11 oynadığı maç başına 10 bin dolar.
2- 11 tamamladığı maç başı 3 bin dolar.
3- Oynadığı maçları kazanırsak 5 bin dolarda oradan.
4- Gol/asist bonusu olarak 1.madde *2 olur

BUnları kabul ederse kalsın etmezse başka kaapıya gencecik cocukların rızkına engel olmasın

300 bin euro 1 milyon lira yapar.
Bu paraları bu ülkede kazanmak cok mu kolayda önüne gelene saciyoruz.

Formanın arkasına aldığımız sponsor bile yıllık 300 bin euro vermiyor.

Bu sözleşmeyi uzatanın sülalesi gün yüzü görmesin

Lanet gelsin Dursuna!

Bakın bu Dursun ve çetesi forumumuzun selametini düşünüyor her gün birileri küfür edip ceza alsın serverlarda yüklenme olmasın istiyorlar iyi niyetliler aslında.

Bu taraftarın ahı var. Hamitle sözleşme yenilenirse büyük olay çıkar. İster maçbaşı, ister hamit üzerine para versin. Defolup gitmeli.

iyi tarafından bakıyorum bu mütemadiyen sakat hamit altıntop hiç oynamadan bizden yılda 2,7 milyon Euro kazandı.
vicdan yapıp bu parayı haketmek istemiş galiba.
bu rakamlar doğruysa 30 maç oynasa 30*20 bin =600 bin Euro
+ 300 binde garanti parası eder toplam 900 bin Euro
yani oynamadan aldığının 3 te 1 i
bence verelim bay rızıka denemeye değer.

İroni yapiyorsun herhalde değilse tibbi bir sorun var

Geri
Üst Alt