Hamit Altıntop: "Semih Kılıçsoy süre alamadığı için mutsuz"

İrfancan'nın şu tipe, bakışa bir bakın ya; böyle meymenetsiz bir tipi, pislik, itlik akan bir tipi yok mu?
images

Besiktaslilar bu cocugun kariyerini mahvedecek.

Bu kafayla devam ederlerse bu cocuk ikinci Batuhan Karadeniz olur, hatta daha erken yok olabilir.

ps. Bu arada Hamit baskan adayi olursa sasirmam. Bu arkadas o kadar yuzsuz.

Portekiz maçında oynatsalar bu sefer de zor maçta oynattılar çocuk kötü gözüksün diye gibi şeyler der bunlar

Sg evinde ağlasın... Bu yaşta bu bebelere bu tavizi kim veriyor

Bu zamana kadar iyi olupta zamanında oynayamamış bir sürü oyuncu var.Onlar böyle laf yapmadı.Bu oynayıp yurtdışına kapak atmak istiyor gibi geldi.Bjk gibi leş kadroda bile iyi değildin.Anadolu klüplerinde bile her maç iyi oynayan adam çıkıyor sen onu bile yapamamışsın.

Besiktaslilar bu cocugun kariyerini mahvedecek.

Bu kafayla devam ederlerse bu cocuk ikinci Batuhan Karadeniz olur, hatta daha erken yok olabilir.

ps. Bu arada Hamit baskan adayi olursa sasirmam. Bu arkadas o kadar yuzsuz.
Batuhan bir de bundan kat kat daha yetenekliydi.

Ama Batuhan'ın fırlamalığı o zamanlar bile belliydi, bu Semih düzgün bir çocuğa benziyor. Aklı varsa kaçar sokuktaştan.

Şu çocuk oynamıyor diye Barış'a sallıyorlar ne alakaysa. Ulan takım hepimizin takımı. O oynamış öteki oynamış ne olacak. Kimin formu yüksekse, takıma uyumu fazlaysa o oynar.

Fenerlisi ayrı Beşiktaşlısı ayrı nasıl cahil bir ortam yarattılar akıl alır gibi değil. Bizi de ayırt etmeyeyim ama bizde sesi çıkanlar biraz daha aklı başında, ortalamadan bahsediyorum tabii. Eskiden olsa Beşiktaşlı bir yönetici çıkar, hepsi bizim evladımız onun da sırası gelir der konu kapanırdı. Bugün öyle bir çürümüş bir zihniyet var ki aynı lafı söylesen bu Bülent Uslu gibiler hemen linç ederler. Yazık ulan biz bu noktaya gelmek için mi yırtıyoruz kendimizi. Bunun için mi aklımıza sermaye yapıyoruz.

eski ft olacakti simdi

böyle aglayip moral bozan tipleri coktan sutlamisti

ama artik ortada böyle birisi de yok

is iyice mide bulandirici bir hal almaya basladi

milli takimi takip ederken cidden moda giremiyorum bunlarin yüzünden

gs maclari disinda beni bu sporda tutan bir sey kalmadi artik

Semih kimdir ya. Ne yapmış da bu zamana kadar oynamayınca trip atıyor. MT trip atılacak yer mi be salak be cahil

Ulan cenk tosun bile arkadaşlarına tam destek veriyor sen kim köpeksin de milletin gazına geliyosun

Hamit semihi medyanın halkın önüne atarak çok iyi yapmış. Linç edelim a… sonuna kadar hakediyo bunu

Cenk Tosun: "Bertuğ ile çok konuşma fırsatım olmadı. "

Cenk Tosun: "Semih benim evladım gibi. O da üzülüyor oynayamadığı için ama hocanın kararına saygılı."

gruplasma var milli takimda

Bütün ülke işi gücü bıraktık bi tane bebenin gönlünü hoş etmeye uğraşıyoruz

Geri
Üst Alt