Hamit Altıntop Yeni İnternet Fenomeni Oldu

Genel bir eleştiri yapmak istemiş ama manasız uzatmış, öyle çok absürt bir şey de yok açıkçası ortada, çok az futbolcu düzgün cümle kuruyor zaten Hamit'e özel bir durum değil.

Son düzenleme:
Bana kimse baskı yapamaz :H

Son düzenleme:
dalga gecmeyi severiz kendi oyuncularimizla

Komik işte ne var bunda kekemelikle alakası yok konudan konuya atlaması var alakasız şeyler söylemesi var Necati Şaşmaz'a benzemiş bu yönden.

Yine ergenler sarmış dört bir yanımızı, adam içinden ne geliyorsa anlatmaya çalışmış, dalga geçmenin alemi yok,

düşüncelerini tam olarak ifade edememesinin nedeni ise, almanyada doğup büyümüş olması ve bir alman gibi yetişmiş olması,

türkçeyi sonradan öğrenmiştir belki de, bu şekilde alman gibi yetiştiği için türk gibi düşünüp kendini türk gibi ifade edemeyebilir,

siz de bugün ingiltereye gidip ilgilizce bişey anlatmaya çalışsanız aynı duruma düşersiniz,

hamitin düzgün konuşabilmesi için hem türkçe konuşması hem de türk gibi düşünmesi gerekiyor ki bu çok zaman alacaktır..

Hamit'in verdiği cevabın sorusu ne ki?Mümkünse hangi dili biliyosa onu kullanarak rportaj versin.

Hamit adam gibi adamdir. Aldigi parayi hak eder, hak etmez ona o parayi verenler düsünecek. Insanlari yüksek mas aliyor diye elestirmek bana cok komik geliyor, sizin patronunuz size 100% zam yapsa, sanki gidip "Ben bu parayi haketmiyorum" deyip red edeceksiniz...

BASLER RASTET AUS! Im Mobilat Fantalk legt sich Basler mit den Fans an - SPORT1 - YouTube

Almanya´nin efsanevi oyuncusu Mario Basler zamaninda bu konu ile ilgili fena patlamisti. Hele hele forumlarda anonim bir sekilde futbolcu ve teknik adamlarin maslarina laf atanlara karsi...

Komik işte ne var bunda kekemelikle alakası yok konudan konuya atlaması var alakasız şeyler söylemesi var Necati Şaşmaz'a benzemiş bu yönden.

Aynrn izlerken benim de aklima necati sasmaz geldi :)

hamit karakter olarak cok iyi birisi ama kendini saha ici ve disi ifade etmekte zorluk cekiyor :)

Burda Hamitle dalga geçenler yurt dışına çıkın yabancı dilde cümle kurunda görelim.

Ayıp yeminle bir dalga geçmediğimiz bu kalmıştı zaten.

hamiti anlamayanlar ayri mal hamite soru soran adam daha ayri ozet olarak mallar diyarinda hamitin muhattabi yoktur

Gurbetçiye göre Adamın konuşması gayet düzgün konuşuyor.ikincisi aldığı ücret yüzünden eleştirenler bence oyuncuları değil o sözleşmeyi öneren yöneticileri eleştirmelidirler.

Burda Hamitle dalga geçenler yurt dışına çıkın yabancı dilde cümle kurunda görelim.

Ayıp yeminle bir dalga geçmediğimiz bu kalmıştı zaten.

+1905

Görende hepsi inglisce almanca fransada master yüskes lisansları var sanar.

* LG G2 Tapatalk *

Kekelemeliği falan önemli değil, ama ne anlatmış bu aga? Cidden kafayı sıyırmış gibi konuşuyor, profesyonel bir destek alması lazım. Üzerimde baskı yok diyor, demek ki baskıdan sonunda çıldırmış, çok vahim bir tablo görüyorum ben.

Hamit aslında habercilere yapacağınız işi seveyim adam olun demiş ama onlar ondan anlamaz. Onlara belediye sizin gibi sokak köpeklerini zehirlesin demeliydi, tek anladıkları dil bu sonuçta

Geri
Üst Alt