Hamit Altıntop Yine Sakatlandı!

Bence sakat numarası yapıyor . Zaten oynasam da oynamasam da o parayı ne olsa alacağım bari evde geçireyim diyordur .

Bence haklı yani boşuna kızmayalım . Yönetim boşta ona kızalım ..

Hamit, Amrabat ve Hayroviç transferleri son yıllardaki en büyük yanlışlarımızdır. Şu 3 adama verilen bonservis + maaş ücretlerini bir üst üste koyun bakalım şu anda o para elimizde olsa kimleri alırız kimleri :crushed:

adam futbol oynamadan GS kariyerini noktaladi. Bravo yönetim

Schalke'ye attigi bir gol ... hepsi bu.

Edit: Orda da deli dana gibi sevinmisti. Ben bile utanmistim. (Hani profesyonel futbol'a basladigi takim ...)

Edit2: Gerci o sene direk'leri dövmüstü. Herhalde icinde kalmis ki o mac'ta dayanamadi. Gol de müthis ve ötesiydi zaten.

Hamit, Amrabat ve Hayroviç transferleri son yıllardaki en büyük yanlışlarımızdır. Şu 3 adama verilen bonservis + maaş ücretlerini bir üst üste koyun bakalım şu anda o para elimizde olsa kimleri alırız kimleri :crushed:

Dany'e de 3.5 milyon € bayıldık o da iyi girdi bir tarafımıza

Anadolu kulüpleri iyi geçiriyor bize olan bizim cüzdanımıza maaşımıza oluyor.

hamiti artık bi camiye bağıslayalım hem o hem biz üzerimizdeki kara bulutlardan kurtuluruz.

Gökhan zanla bu hamit kadar çok sakatlanan futbolcu görmedim ben.Tam bir cam adam.

Biz bu adamların maaşlarından bahsetmeye başladığımızda konular kilit yiyor her ne hikmetse. Şu anda sakat olmayıp en az Hamit kadar etkisiz olan ve onun aldığı maaşın benzerini alanlar var kadroda. Hamit ve arkadaşları bu zihniyete fazla bile!

Geri
Üst Alt