# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Cok iyi cevap vermis bravo. Hiddink'e mektup yaz anlat derdini cagirmasin.

Cok iyi cevap vermis bravo. Hiddink'e mektup yaz anlat derdini cagirmasin.

Ne yapsın adam. Milli takıma geleceği kurmak için değil Euro 2012 ye katılabilmek amacıyla getirildi. Bu yüzden eskiden kimler oynuyorsa genelde onları çağırıyor. Araya da birkaç yeni adam serpiştiriyor.

Ne yapsın adam. Milli takıma geleceği kurmak için değil Euro 2012 ye katılabilmek amacıyla getirildi. Bu yüzden eskiden kimler oynuyorsa genelde onları çağırıyor. Araya da birkaç yeni adam serpiştiriyor.

ekici'yi forvet arkasi oynatacagina hamit'i oynatsa ucariz yaa...

td'leri anlamak gercekten güc. sanki masustan yapiyorlar.

Evet hayranım taktiksel anlayışına FM değil bu bu gerçek futbol , ayrıca Mehmet Ekici gayet iyi orada birde Hamit in ofansif orta saha mevkiinde oynadığını kaç kere gördün ?

İşin ilginç yanı kaç gündür FB ile yazılmayan futbolcu kalmamışken(Selçuk-Sezer-Mevlüt-Drogba) en çok istedikleri Hamit hakkında hiç haber yapmıyorlar veya yapamıyorlar.Sanki bize daha yakın.

harcanıyon pc başında git takım çalıştır sen hep bu FM yüzünden bunlar

Evet hayranım taktiksel anlayışına FM değil bu bu gerçek futbol , ayrıca Mehmet Ekici gayet iyi orada birde Hamit in ofansif orta saha mevkiinde oynadığını kaç kere gördün ?

siz hamit'in ismini duymazken ben adamin maclarini izliyordum.

schalke de sag acik oynayip mi patlama yapti zannediyorsunuz ?!

adam forvet arkasi / ofansif göbek oyuncusu

Hele bir gelsin de sağ bek oynamasına bile razıyım ben.

siz hamit'in ismini duymazken ben adamin maclarini izliyordum.

schalke de sag acik oynayip mi patlama yapti zannediyorsunuz ?!

adam forvet arkasi / ofansif göbek oyuncusu

Schalkede forvet arkasında başka bi eleman oynuyodu hani adı ''L'' ile başlayan sonra bize gelen ? :(

abi adamı alalım.. fenere kapak yapalım..isterse kalede oynatsınlar.. eminim Zapatadan daha iyidir.. en azından top tutuyordur.. zapata gibi karpuzcu değil

hakkaten hamit bence nereye koysan oynar. en azından orada kötü oynamaz. en kötü ihtimalle idare eder.

Fatih Terimin bi telefonuna bakar.

Serginho - Tomasson - Rui Costa da bir telefona bakacaktı da Fabio Pinto - Felipe gelmişti. O işler o kadar kolay olmuyor..

Beşiktaş alır da biz alamazsak çok üzülürüm.Alabileceğimiz bir elin parmakları kadar doğru dürüst Türk oyuncu var zaten,Hamit'i de kaçırmayalım.

Hamit buyuk bir balondur. Umarim fenere gider.

Besiktas cok istiyormus ve simdiden yogun baski yapiyorlarmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt