# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Şeker kardeşim.Ben diyorum ki gelsin.Ama kimsenin nazını çekmek zorunda değiliz.Nereden baksan 4-5 senedir her transfer döneminde Hamit geldi-geliyor tarzı haberlerden sıkıldım.Geliyorsa gelsin,gelmiyorsa da nereye istiyorsa oraya gitsin.

Üstüne düşmek lazım diyorum.Fatih Terimi falan devreye sokmak lazım.Mesela menajeri Fb ile bjk ilgileniyo demiş.Biz neden ilgilenmiyoruz?Yerli kalitesi en kötü olan takım biziz ve bu futbolcularla ilgilenmiyoruz.Böyle bi saçmalık olabilir mi?

Üstüne düşmek lazım diyorum.Fatih Terimi falan devreye sokmak lazım.Mesela menajeri Fb ile bjk ilgileniyo demiş.Biz neden ilgilenmiyoruz?Yerli kalitesi en kötü olan takım biziz ve bu futbolcularla ilgilenmiyoruz.Böyle bi saçmalık olabilir mi?

Biz Galatasaray'ız.Kimse'nin peşinden koşmayız birader.Oyuncu'nun geleceği varsa zaten gelir.Ki mutlaka Hamit'e teklif yaparız.Kabul eder veya etmez.Kendi bileceği iş.Ama Fatih hoca önemli etken olur.

Beşiktaşla anlaştığını yazdı dün ajansspor.4 mlyon euro alacakmış yıllık.O paraya değecek oyuncu değil

Bjk'nin ne gibi artısı varda, onlara gider bize gelmez deniliyor. Avrupa ligiyse, bence o kadar kafasına takacağını zannetmiyorum.

Valahi yönetimin bileceği iş.Hamitin,Selçuğun Galatasaraya gelmesi kolay mı?Değil.Önemli olan zoru başarmak zaten Adnan Polat böyle hamleleri yapamadığı için başarısız olmadı mı?Yeni yönetim de böyle iddialı hamleler yapamayacaksa Adnan Polat yönetiminden bi farkı olmaz.Galatasaray futbol takımında 3-4 tane kaliteli yerli var gerisini çoğu anadolu takımı bile almaz.

selçuk inanı 100 kere tercih ederim hamite.

Selçuk'un önlibero ile uzaktan ilgisi yok.Komple bir orta saha oyuncusu.

--Hamit-Selçuk-MehmetE--

-?-------------------Arda

------------?------------

4 mil euro mu :eek:

yok abi eyvallah iyi topçu ama o kadar da etmez..

Benim anlamdığım bu bjkde 2m avrodan aşşağı ücret alan yok ve hala gidiyolar forlana yıllık 5.5m avro hamite 4m avro teklif ediyolar.Bunlar kendilerini ne zannediyo arkadaş?2012 kriterleri bi tek bize mi uygulanacak?

parayı bizmi veriyoz yav versinler. gecen sene vermediklerini bu sene versinler. bizim ihtiyacımız var. zaten bonservissiz alıcaz. 4 milyon euro zaten abartı. hamit fanatik GSLIDIR bize gelir büyük olasılık ben bekliyorum.

bu dönemde ön liberomu kaldı ya. bitek bizde var böyle şeyler. ileri gider geride gelir bir topcu. tek yönlü topculardan nefret ediyorum.

vermessen o parayı ayhanla devam edersin arkadasım

çatladıkapıspor mu bu ki??

hadi bonservisine 3-5 fazla olsa anlarım ama sırf durumdan faydalanmak değil mi bu??2,5 olsa hadi 3 olsa gene bi nebze ama,4 mil euro garanti para,yok abi sabaha kadar anlatsanız genede çok..sadece hamit değil,o parayı verebileceğim türk yok bu memlekette..

--Selçuk-Cana-Mehmet--

Hamit-------------Arda

---------?--------------

?????? :)

Şu orta sahayı kur istersen forvete musataf sarpı koy gene ilk 3e oynarsın.Top yeni yönetimde arkadaş.Şu dönemde bu adamları kapmamız lazım

çatladıkapıspor mu bu ki??

hadi bonservisine 3-5 fazla olsa anlarım ama sırf durumdan faydalanmak değil mi bu??2,5 olsa hadi 3 olsa gene bi nebze ama,4 mil euro garanti para,yok abi sabaha kadar anlatsanız genede çok..sadece hamit değil,o parayı verebileceğim türk yok bu memlekette..

abicim biz niye parasını takıyozki:) hamit gelsin ne alırsa alsın ama iyi oynasın yeter ben başka şey istemiyorum. selcugun gelcegine pek ihtimal vermiyorum ama hamit seneye bizimle gibi hissediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt