# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Tiote'yi Liverpool maçında da izledim.Top nerde o orda sanki hissediyor topun nereye gideceğini.Defansif açıdan çok iyi.Tekniğide fena sayılmaz kaptığı topları tekte ileri oynuyor.

Ertem Sener : son dakika ! @laliga_news az önce duyurdu 'b.münihli hamit, real madrid'e imzaya yakın '

Twitter

Hazir Türk oyuncular aliyorsa Madrid bizim Ardayada bir 20-25 kagit saçsin

--------Casillas-------

Ramos--Pepe--Servet--Balta

----Hamit----Nuri---Mesut

apaçi---Benzema---Arda

:ask:

Hamitte ballı bir oyuncu.Ne münih ne real seviyesinde değil.Hayat insana gülüyor bazen

Real hamiti almaz ne yapacak hamiti

bilmiyorum valla da alınabilir bence yaa.. sonucta hem bedava , hem iyi bir alternatif , hem de ozil var ki buna nuri de katılcak gibi gozukuyor.. mesut'a danısmıslardı o da olumlu anlatmıssa ideal bi yedek olarak alınabilir bence..

ha gerekli mi diye soruyorsan nuri'yi alırlarsa bence gerek yok.. ;)

[video=youtube;Awr0RObZDDU]https://www.youtube.com/watch?v=Awr0RObZDDU[/video]

Hamit Dünya'nın her takımında oynayabilecek bir oyuncu şaşkın şaşkın yorumlar yapıyorsunuz.Yaşadığı sakatlıklar olmasa şu an daha da iyi yerlerdeydi.Bize gelmesini çok istiyorum ama Real Madrid istiyorsa -ki gerçekten istiyorlar gibi çıkan haberlere göre- haliyle orayı tercih eder.Ama ben de neredeyse bize gelmiş kadar sevinirim.Her ne kadar yedeklikten kurtulması çok zor olsa da gururlanırım, en azından kıymetini bilen adam Mourinho'dur derim.

mourinho kalirsa hamit tercihini yapmaz mourinho daha cok cambiasso motta tarzi oyuncuya yonelir orta sahanin sag icinde degil de komple sag sol orta kisimde oynabilicek daha uzun boylu bir oyuncu alir gibime geliyor

Mou'nun sistemine uyan bir oyuncu, sağ kanatta hem hücuma hemde defansa yardım edebilecek ender oyunculardan. Angel'in ve Cristiano'un yedeği olacak orası ayrı ancak yakışır... Ayrıca Mesut ve Khedira ile ortak yönleri aynı dili konuşuyor olmalarıda onun için +.

mourinho kalirsa hamit tercihini yapmaz mourinho daha cok cambiasso motta tarzi oyuncuya yonelir orta sahanin sag icinde degil de komple sag sol orta kisimde oynabilicek daha uzun boylu bir oyuncu alir gibime geliyor

Mou'nun sistemine uyan bir oyuncu, sağ kanatta hem hücuma hemde defansa yardım edebilecek ender oyunculardan. Angel'in ve Cristiano'un yedeği olacak orası ayrı ancak yakışır... Ayrıca Mesut ve Khedira ile ortak yönleri aynı dili konuşuyor olmalarıda onun için +.

:D

bu forumda farklı farklı düşünceleri okumak bana keyif veriyor..:)

bende kendi düşüncemi söyleyeyim..

hamiti real alır ama asla garanti para falan teklif etmez burda ki gibi..fazla 11 e de giremez gibi geliyor..bu yüzden seçim yapacak..

ya '' ulan realde de oynadık be diyecek ''

ya da tr ye gelecek '' en kötü durumda, yıldız futbolcu kontenjanından cebini doldurmaya devam edecek''

nasıl seçim yapar bilemiyorum tabi.

Bu lig için fazla bi futbolcu Hamit.Alan 2-3 adım öne geçer

bonservisi elinde + Türk. Avrupa'da 3-4 tane iyi türk oyuncusu var. Hamit bunlardan bitanesi. Kesinlikle alinmali..Her pozisyonda oynayabilme özelligi var adamin

Yıllık 4 milyona isterse o para verilmez.2,5 milyona geliyorsa gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt