# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Hamit ve Nuri'yi alsınlar

Arda-------------Keita

------Elano----Hamit

-----------Nuri

şeklinde olsun orta sahamız

Hamit Altintop orta sahaya ilac gibi gelir. Bayern'de de uzun suredir forma sansi bulamiyor. Davran Haldun:)

Volkan Şen gelince Keita'yı keseceksiniz sanırım.

ben de sercanla volkan şenin gelmesi taraftarıyım ardanın sene sonunda gideceğini ve gitmesi gerektiğini düşünüyorum; solda volkan şen sağda keita forvet sercan geride elano ayhan ve sarp iyi bir ahenk yakalarlar...

Volkan Şen gelince Keita'yı keseceksiniz sanırım.

ben de sercanla volkan şenin gelmesi taraftarıyım ardanın sene sonunda gideceğini ve gitmesi gerektiğini düşünüyorum; solda volkan şen sağda keita forvet sercan geride elano ayhan ve sarp iyi bir ahenk yakalarlar...

hamite ise gerek yok nuri şahin daha iyi transfer olur...

Hamit Altıntop ile ilgili haberleri bu konu altında paylaşalım lütfen.

Hamit sezon ortasında ayrılıp gelmez,ama Mart,Nisan gibi kulübüyle masaya oturur,anlaşamazsa eğer o zaman devreye gireriz,çok kaliteli ve Türk olması da avantaj,çünkü bir takım sadece paralı askerlerden oluşmamalı,Hamit gibi iyi bir Galatasaraylı aynı zamanda örnek bir profesyonel olan futbolcu da kaçırılmamalı.

Hamit gelmez bosuna hayal kurmayalım. Turkiye'ye gelmez. Almanya'da kalacaktır. Hamburg, W.Bremen en kotu B.Dortmund alır zaten. Halil de oyle o da Frankfurt, Hannover, Koln gibi takımlara gider...

^ Gelmesin zaten... Hiç beğenmiyorum, bir faydasıda olmaz...

Hamit gelmez bosuna hayal kurmayalım. Turkiye'ye gelmez. Almanya'da kalacaktır. Hamburg, W.Bremen en kotu B.Dortmund alır zaten. Halil de oyle o da Frankfurt, Hannover, Koln gibi takımlara gider...

yoneticiler vizyon buyutsun

taraftar hamit gelmesin desin

var yanlislik burada

yoneticilerde mi?

taraftarlarda mi?

yoneticiler hayalperest degil

sorun sizin gibilerde

Ortada sorun mu var :) tepkiyse nedeni gereksiz yahu... Hamit gelse daha ne isteriz ben de isterim. Ama Hamit gelmek istemiyor bu benden-taraftardan bagımsız bu durum, yani yapacak bir sey yok.

Zaten burada transferi etkileme durumumuz soz konusu degil, sadece istek, niyet, ongoru anlamında yazıyoruz bu foruma.

Ne yazık ki yurtdısında oynayan yerli oyuncuları getirmek yabancıları getirmekten daha zor. Bakın orneklere hak vereceksiniz. Nihat hangi sartlarda dondu? 21 yasında gittigi fiyatın uzerinde bir bonservisle, ucuk bir yıllık ucretle dondu. Niye dondu? Oynama sansı kalmadıgı için, muzmin sakat oldugu için... Emre B.oglu'da oyle... muzmın adale sakatlıgı İnter ve Newcastle basarısızlıkları sonrası, hiçbir A ve B sınıf kulup talibi olmadıgı için. Tuncay dondu mu? Ne zaman doner? Tabiri caizse ölmüş eşek kıvamına gelince döner.

Hamit ve Halil ustelik buralı degil Almanya dogumlu zaten Turkiye onlara garip geliyor, sosyal acıdan rahat olamıyorlar burada. Zaten hangi gurvetçi futbolcular geliyor hangileri gelmiyor inceleyin. Amator kume ya da forma sansı bulamayanlar geliyor. Ne genç yetenekler geliyor (Taner Yalçın, Nuri vb.) Ne de iyi takımlarda forma bulmuş olanlar (Yıldıray, Hamit, Halil, Eren vb)

Keske gelse ama Hamit'in roportajlarını okuyunca, zor gozukuyor. Hamburg peşinde zaten bir de...

Durum biraz değişti geçtiğimiz yıl olsa tamam ama bu yıl tüm camia Avrupa'da başarıya ve istikrara inanmış durumda..

Takımın başında Rijkaard var bu yüzden gelme ihtimali bana göre %70 eğer isterse alacaktır yönetim..

Ben devre arası değil ama yeni sezonda hamit'inde takımımıza katılacağını düşünüyorum.

Ben de şöyle düşünüyorum, Hamit bence Almanya'da hiçbir takımda, bizde (gelirse tabi) kazanacağı parayı kazanamaz.

Vergilerden ötürü; Türkiye'de bir futbolcuya atıyorum 2.5m€ veriliyorsa, Avrupa'da futbolcunun cebine aynı paranın girmesi için kulübün aşağı yukarı 3.5m€ vermesi lazım.

Hamit de neticede 27 yaşında bazı şeyleri düşünüyordur artık, atacağı 4 yıllık imza, hem onun için hem bizim için kazanç olur.

Ben de şöyle düşünüyorum, Hamit bence Almanya'da hiçbir takımda, bizde (gelirse tabi) kazanacağı parayı kazanamaz.

Vergilerden ötürü; Türkiye'de bir futbolcuya atıyorum 2.5m€ veriliyorsa, Avrupa'da futbolcunun cebine aynı paranın girmesi için kulübün aşağı yukarı 3.5m€ vermesi lazım.

Hamit de neticede 27 yaşında bazı şeyleri düşünüyordur artık, atacağı 4 yıllık imza, hem onun için hem bizim için kazanç olur.

Zaten tek umudumuz para. Evet burdaki parayı Almanya'da veren cıkmaz. Cıkmazdı desek daha dogru. B.Munchen gibi Hamburg'da zengin bir kuluptur. Zengin bile olsa hamit'e o maası yine vermezlerdi AMA... Hamit'in bonservisi elinde olacagı için, -normalde degeri 6-7m euro en kotu- Daha yuksek ucret onerirler. Stuttgart - W.Bremen - Hamburg yıllık 2.5m euro sınırına yaklasabilir bu durumda. Hamit'te 500bin euro için rahatını bozup buraya gelmez. Ama Turkiye'ye gelirse bize gelir, tabi Aziz ve Demiroren ucuk davranmazsa...

para olsa da hamit yerine nuriyi alsak :)

hamit bu arada gelirse süper olur bence orta sahamiz bambaska olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt