# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

gelmezzzz gelse ilaç olur

nuri şahin ile hamit hayalimdeki türk oyuncular

Hamit'i getirmek istiyorsan Şl'ne kalman lazım önce.

Geçen gün bir İspanyol gazetesinde Atletico Madrid'in Hamit'e teklif götürdüğünü okumuştum. Böyle bir teklif varsa Hamit Türkiye'ye gelmez. 30 yaş sonrası belki...

Hamit için en ciddi Atletico Madrid yaklaşmış demişler Alman gazeteleri.

Forumda cok güzel isimler yaziliyo cizliyo inler olsun nuri olsun hamit olsun ben ne yaziki bunlarin hic birinin Türkiyeye gelecegini düsünmüyorum.Aralarinda en kolay ikna edebilecegin kisi hamit olsa gerek öbürleri imkansiz.

Cok abuk zubuk bi rakam verirsen belki gelirler .

aslında gelebilir, Para herşeyin ilacıdır:). Değerinden daha fazla para verirsen gelir bence.

seneye sadece hamiti bile alsak yeter. o derece lazım ve önemli bir ihtiyaç,bizim takıma

Keske... Yillardir her transfer dönemi bir umut beklerim. Takimima gelmesini istedigim tek Türk!

gökhan inler,nuri şahin i daha çok isterim hamit ten ,ağız alışkanlığı oldu artık hamit millette bayern münih te postalar büyük ihtimal bakalım Hamit hangi dünya devine gidecek o zaman... chelsea ister real madrid felan ben memleketimde oynamayı seçtim der yıllık 4 milyon € yi kabul eder.

Forumda cok güzel isimler yaziliyo cizliyo inler olsun nuri olsun hamit olsun ben ne yaziki bunlarin hic birinin Türkiyeye gelecegini düsünmüyorum.Aralarinda en kolay ikna edebilecegin kisi hamit olsa gerek öbürleri imkansiz.

Cok abuk zubuk bi rakam verirsen belki gelirler .

Aynı fikirdeyim bide Hamit ŞL finali oynayacak zor oğlu zor

Ben şahsen Ozan Sercan Volkan vs gibi oyuncuları bile öneremiyorum

Şahsi fikrim alt yaş guruplarına inerek(13-14 yaşından itibaren) avrupada gurbetçi gençleri izleyip takıma kazandırmaktan yana

Yoksa gelecek diye bakarız

Profesyonel bir ekip kastım

Nuri bile 2 sene önce Bjk ye gelebilirdi

Gelmek istemedi kulübü sanırım bjk ile anlaşmıştı

Son şansını iyi kullandı başarılar dileyelim ona

Ama gelmesi hayal

Guti'yi alacagimiza paraya biraz daha kiyip sözlesmesi biten Hamit'i alalim. Hem daha genç, hem kontenjandan yemez, hemde ölüsü Guti kadar performans sergiler.

hamit gelse ii olur türk kadro iyi iş yapar gibi bu sene çnkü geride bıraktığımız sezonda servet hariç türk futbolcularımızn performansı fena deidi

Haldun baba geçen sene 'en büyük hayalim Aslantepe'de Hamit ile Arda'nın beraber oynadığı bir takım görmek' demişti..

sözleşmesi bitiyormu hamitin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt