# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hamit G.Saray'a imza attı iddiası !

Karar verin kaça gitti Arda :D Gidecegi gune kadar yazmayin bari boyle seyler,duygulaniyoruz burda :o

Oyle deme,Haldunden oncesi ve Sonrasi diye bir sey var,Adam bi ogle yemegi teklif ediyor Madrid'de,aksam yemegini floryada yiyorlar,1905'den itibaren anlatmaya basliyor,etkilenmeyen biri sirf meraktan gelir :)

İşin içinde Haldun olunca zaten iki kere düşünüyorum da ne bileyim daha çok gençken almak zor. Biz genelde kariyerini yeniden canlandırmak isteyenleri etkileyip alıyoruz. O yüzden böyle transferler zor ama imkansız değil. Keşke alsak keşkeee...

Chamack nerdeee.. Peehhh... Adam Arsenal'e mi gider bize mi gelir? Bu sorunun cevabı herşeyi açıklar.:D

Keita ve elano içinde durum böyleydi şimdi adamlar bizde çok mutlu bir şekilde oyunlarını oynuyorlar.İşin içinde haldun üstünel varsa gerisini fazla düşünmeyeceksiniz artık.Herşey olabilir bence,artık eskisi gibi karamsar düşünmüyorum çünki yönetimimiz çok profosyonelce adımlar atıyor..

Ayrıca osman tanburacı yazarlığı kadar futbol bilgiside üst düzey olan ve doğruları açıklayan bir yazardır.Boş keseden sallayıp durmaz,duyumlarla hareket etmez.Klübü ve yapısını çok iyi bilir,tabiri caiz ise kulüp içinde sağlam haber alacak "kuşları" pek fazladır.Bir haberi 2-3 kez teyid etmedende yazmaz asla.Zaten her yazarın yazdığı isim transfer olsaydı şimdi ligimiz 1 numara olurdu,herşeyin garantisi yok elbette ama konuşulanların bunlar olduğunu söyleyebilirim.

O değil de seneye Kewell olmayacaksa şu Pana'lı Leto fena olmazdı. Maçın tekrarını izledim, Sabri'yi epey hırpalamış. Keita'nın sol kanat versiyonu. 5 de golü varmış.

Arda'nın servisinin satışından para kaldıysa 3-5 alıverelim. :)

Son Milli maclardaki gibi oynayacaksa hic gelmesin.

baros nereye gidiyo seneye hiçbir futbolcumuzu satmayacağız ne arda,ne baros,ne kewell bunlar aslantepe de oynayacak daha

Bence gelecek sezon sonu baros,nonda ve linderoth gönderilecek gibime geliyor.Belki şuan için uçuk bir görüş olabilir ama tahminlerim bu yönde..

baros'u sanmam ama nonda ve linderoth'un gönderileceğini düşünüyorum ben de, sözleşmeleri uzatılmaz.

kewell eğer kendi gitmek istemezse sözleşmesi uzatılacaktır, ne olursa olsun böyle bir karakteri kenarda görmek bile gurur verici.

leo-elano-keita-kewell-baros etti mi sana 4 yabancı; 1 forvet-1 orta saha-1 stoper transferi olur diye düşünüyorum.

hamit neden gelsin ki bize bu saatten sonra. benbce gerek yok ona. hamit bildiğim kadariyla sağ açik oyuncusu bir kanat yani..e biz keitayi boşuna mi aldik. hem zatn alinsa da keitayi keseceğini sanmiyorum..

Bence hamit ayhanın oynadığı bölgedede iş yapabilir zira ayhanın şuanda bir alternatifide yok,hamit çok yönlü bir oyuncu reijkard onu iyi bir şekilde değerlendirebilir.

Gelse oynayabileceği çok yer var.Çok yönlüdür kendisi.

Ben iddaa ediyorum Hamit devre arasında Galatasaray da.bu yazımı saklayın

hamit neden gelsin ki bize bu saatten sonra. benbce gerek yok ona. hamit bildiğim kadariyla sağ açik oyuncusu bir kanat yani..e biz keitayi boşuna mi aldik. hem zatn alinsa da keitayi keseceğini sanmiyorum..

yanlis goruyorsun renktas, Hamit komple bir futbolcu, oyleki sag bek orta sahanin gobeginde, sag tarafinda veya senin tavrinda bir sag acik oynamasini bilen bir oyuncu, Hamit bize hem kadro kalitesi ve genisligi hemde futbol anlayisimiz icin bir arti olur.

hem hamit altintop hem bedava

buyuk is yapmis olur yonetim

en az 10 milyon kara gecmis oluruz

yeni sagbek olmaya kalsak en az 5-6 milyon bonservis ve alacagi yillik ucret dahil zarar yapariz

adının başharfi 'h' olan ünlü birinin (uzun saçlı değil, hatta seyrek, boyu da kısa) vereceği ya da verdiği maddi/manevi taahhütlerle birlikte, kalacağı ev de dahil olmak üzere, havalimanına yakın bir yerde gelecek sezondan itibaren onu her gün idmanda görmek isteyen birileri çıkmış ve transferini bitirmiş olabilir. medyada pek sık yer almış gördüğüm kadarıyla. e sır değil haliyle. ama ön sözleşme falan yok ortada. gelgelelim 'sözleşme' de olmuş olabilir. yani olmuştur herhalde.

o değil de, çok kaliteli topçu çok...

ek$i'den tek ihtimali olan insanların hikayesi nickli arkadaşın Hamit için yazdıkları.

ofofof hamit gelirse varya :asd:

Cevap: # Hamit Altıntop

G.Saray'ın Hamit aşkı!

Kewell, Baros, Keita, Elano gibi yıldız isimleri Galatasaray’a kazandırarak taraftarın gönlünde taht kuran Haldun Üstünel, yerli oyuncular arasında en büyük hedefi olan Hamit Altıntop’un peşini bırakmıyor.

Futbol şubesinde aktif rol aldığı günden bu yana Hamit’le yakından ilgilenen Üstünel, 2008-2009 sezonundaki şampiyonluk maçına davet ettiği gurbetçi oyuncuyla Ali Sami Yen’de birlikte oturmuş, daha sonra da transfer görüşmesi yapmıştı.

Bayern’in ‘bankosu’ değil

Genç yönetici, A Milli Takım’ın Ermenistan’la oynayacağı maçtan önce de 26 yaşındaki futbolcuyla bir araya gelmeyi planlıyor. Bayern Münih’le sözleşmesini uzatmayan Hamit’in kontratı Mayıs 2010’da bitiyor.

Üstünel, tıpkı Leo Franco ve Mustafa Sarp’ta olduğu gibi Ocak ayında yıldız futbolcuyla protokol anlaşması imzalayıp, herhangi bir bonservis bedeli ödemeden sezon sonunda Hamit’e Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek istiyor.

8. haftası geride kalan Bundesliga’da 12 puanla 8. sırada bulunan Bayern Münih’te 5 lig maçına çıkan milli oyuncu, 291 dakika sahada kalabildi. Hamit, Avrupa Kupaları’nda ise henüz forma şansı bulamadı.

Fenerbahçe’nin de ısrarla istediği Hamit Altıntop için yıllık 3.5 milyon Euro gözden çıkarılırken, teknik direktör Rijkaard’ın da Hamit transferine onay verdiği belirtiliyor.

Kaynak : Fanatik

inşallah, adam gibi oynasın level atlarız..

3 lü orta sahanın sağına cuk diye oturur. Oyunu çift yönlü oynayan nadir türk futbolcularından biri umarım gerçekleşir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt