GSC Portal Hamit Altıntop’tan Beklenen Açıklama Geldi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator

hamit2.jpg

Arsenal maçı sonrasındaki açıklamalarıyla tepkilerin adresi haline gelen Hamit Altıntop’tan savunma geldi.

Detaylar GSC Portal'da...

Dertsiz başınıza dert alıp duruyorsunuz, azcık susun çok zor yav...

shut it hamird.

transfer list him A-SAP

Ozaman hangi 2 transfer mr. Altintop ?

Adminler hala ne diye duruyor buna ban vermemek icin Sayfada ingilizce veya turkcemizi kotu kullanan kisiler cezalandirilacaktir diye kural koyuyorsunuz ama icraat yok!

ben kotuye kullanmadim da senin kalbin kotu buyuk iht ,insan ici nasilsa disariyi da oyle gorurmus

Adminler hala ne diye duruyor buna ban vermemek icin Sayfada ingilizce veya turkcemizi kotu kullanan kisiler cezalandirilacaktir diye kural koyuyorsunuz ama icraat yok!
İngilizce ve/veya Türkçe yazarken, baş harfleri büyük yazman gerekiyor.

Raporladım umarım hak ettiğin cezayı alırsın.

Türkçemizi düzgün kullanmanı temenni ederim bir dahaki sefere.

İngilizce ve/veya Türkçe yazarken, baş harfleri büyük yazman gerekiyor.Raporladım umarım hak ettiğin cezayı alırsın.Türkçemizi düzgün kullanmanı temenni ederim bir dahaki sefere.
Telefondan yaziyorum umarim sen de bir gun ban yersin.

Son düzenleme:
sen de millete veriyorsun ya, sıkıntı yok.

Ben Turkce dersi vermedim ayrica nerenle okuyorsun yorumlari.Sayfada Turkcemiz hakkinda kural koymuslar kuralda İngilizce yasaktir diyor ama ne diye koyuyorlar o zaman bu kurali.O zaman bende full İngilizce,şive konusayim o zaman nede olsa yasak degil.

Son düzenleme:
Ben Turkce dersi vermedim ayrica nerenle okuyorsun yorumlari.Sayfada Turkcemiz hakkinda kural koymuslar kuralda İngilizce yasaktir diyor ama ne diye koyuyorlar o zaman bu kurali.O zaman bende full İngilizce şive konusayim o zaman nede olsa yasak degil.

ingilizce şive mi :asd22::asd22:

Kuralı ben yazdım yav, degismediyse farkli dil kullanmak yasak degil. Sadece Turkce'nin guzel kullanimini takdir ediyoruz ve belli rutbeler icin on kosul sayiyoruz.

bu posttan sonra sesini kesersin artık jasinn thundercıgım hadi bb ii forums : p

Senin ne kadar saf oldugunu simdi anliyorum. Bu arada İngilizcede İ büyük olacakti fazla uzatma. Uzaaaa.
iste orantısız zekaya maruz kalmıs 21 yasındaki kayıp genclik neferi bir zatın tepkisi. karsısından aldıgını karsısındakine geri satma, uza demeler falan. sinirden monitöre kafa atarsın artık. (i-leri büyük yazmaya başladıgın için telefondan bilgisayara gectiğini tahmin ediyorum)

oooo özel mesajdan küfüre de başladı şimdi
sana sana ceza aldırmayacagım.
sana
türkçe ögretecegim

Geri
Üst Alt