- 9 Ağustos 2011
- 60.452
- 33.798
- 3.408

Arsenal maçı sonrasındaki açıklamalarıyla tepkilerin adresi haline gelen Hamit Altıntop’tan savunma geldi.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shut it hamird.
transfer list him A-SAP
Adminler hala ne diye duruyor buna ban vermemek icin Sayfada ingilizce veya turkcemizi kotu kullanan kisiler cezalandirilacaktir diye kural koyuyorsunuz ama icraat yok!
İngilizce ve/veya Türkçe yazarken, baş harfleri büyük yazman gerekiyor.Adminler hala ne diye duruyor buna ban vermemek icin Sayfada ingilizce veya turkcemizi kotu kullanan kisiler cezalandirilacaktir diye kural koyuyorsunuz ama icraat yok!
Telefondan yaziyorum umarim sen de bir gun ban yersin.İngilizce ve/veya Türkçe yazarken, baş harfleri büyük yazman gerekiyor.Raporladım umarım hak ettiğin cezayı alırsın.Türkçemizi düzgün kullanmanı temenni ederim bir dahaki sefere.
dahi anlamındaki -de ayrı yazılır.Telefondan yaziyorum umarim sende bir gun ban yersin.
dahi anlamındaki -de ayrı yazılır.
"sen de" olacak.
buna da telefonu bahane etmeyeceksin umarım.
sen de millete veriyorsun ya, sıkıntı yok.Ulan seni arastirsam ne kadar yazim hatasi var tek tek tespit ederim.Gelmis bana burada Turkce dersi vermeye calisiyor.
sen de millete veriyorsun ya, sıkıntı yok.
Ben Turkce dersi vermedim ayrica nerenle okuyorsun yorumlari.Sayfada Turkcemiz hakkinda kural koymuslar kuralda İngilizce yasaktir diyor ama ne diye koyuyorlar o zaman bu kurali.O zaman bende full İngilizce şive konusayim o zaman nede olsa yasak degil.
ingilizce şive mi :asd22::asd22:
iste orantısız zekaya maruz kalmıs 21 yasındaki kayıp genclik neferi bir zatın tepkisi. karsısından aldıgını karsısındakine geri satma, uza demeler falan. sinirden monitöre kafa atarsın artık. (i-leri büyük yazmaya başladıgın için telefondan bilgisayara gectiğini tahmin ediyorum)Senin ne kadar saf oldugunu simdi anliyorum. Bu arada İngilizcede İ büyük olacakti fazla uzatma. Uzaaaa.