Hamit Altıntop'tan Şok: "Yabancı sınırı doğru bir karar"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Hamit Altıntop: "Ben kısıtlamalara karşıyım ama gerçekler maalesef farklı. 2012'de Galatasaray'a transfer olduğumda 5 yabancı kuralı vardı, 2015'te 14 olarak değiştirildi. Bu tabloyu kıyasladığımızda sonuç olumlu olmadığı için bence doğru bir yol aldık."

Hamit Altıntop: "Müstakil evde oturmak için illa bahçıvan olmanıza gerek yok. Sadece doğru bahçıvanı bulmak yeterli. Futbolda da bu böyledir. Doğru eğitim almış, bilime önem veren birini doğru pozisyona yerleştirip denetlemek gerekir."

Hamit Altıntop: "4 büyükler, başarılı oldukları için büyük diye anılıyor. Başka bir seviyeye çıkmışlar, bu nedenle milli takıma oradan daha çok oyuncu seçilmesi normal."

Tff baskani olmasi için elmas ve koc uzerinde anlasma sagladi diye haber vardi gecen gun bu salak icin.

Ben yedim bu kural sayesinde yeniler de yesin demek istemiş

Ali Koç ve Burak Elmas'ın 15 klüp ile birlikte imza toplayıp TFF'yi seçime götürmesi gerekiyor. Bu düzen böyle gitmez gidemez.

Bizim rızık reis işi öğrenmiş TFF Başkanı da olur devran böyle sürerse Spor Bakanı da ...

HAMİT EFENDİİİİİ hani ötüyüordunnn ben eski düzen biri değilim, yenilikçiyim diyeeee

Marcaoo yakın zamanda 40 milyon euroya gittiğinde ve para tatlı geldiğinde hepiniz DÖNECEKSİNİZİ..

sizin yapmanız gereken kısıtlama koymak değil, yabancı oyuncu transferine yaş sınırı getirmekti.

genç oyuncu alacağız, parlatıp yurt dışına satacağız. ! siz buna izin verseniz de vermesenizde başaracağız

HAMİT EFENDİİİİİ hani ötüyüordunnn ben eski düzen biri değilim, yenilikçiyim diyeeee

Marcaoo yakın zamanda 40 milyon euroya gittiğinde ve para tatlı geldiğinde hepiniz DÖNECEKSİNİZİ..

sizin yapmanız gereken kısıtlama koymak değil, yabancı oyuncu transferine yaş sınırı getirmekti.

genç oyuncu alacağız, parlatıp yurt dışına satacağız. ! siz buna izin verseniz de vermesenizde başaracağız

Geri
Üst Alt