Hamit Altıntop'tan Yönetime Şok Cevap!

Ftorun soktuğu 10larca kazıktan en büyüğü, en serti. Sağolsun.

4 senede 15 miyon €'ya yakın para kazandı. Üstüne 3.5'da bonservis ödedik, tabiki kulüp batar.
Hiçbir futbolcu'ya 2 seneden fazla sözleşme teklif etmeyeceksin, hele yaşları 30'a gelmiş adamlara.

Zaten kulübe asıl zararı veren, transfer edilen futbolcuların kalitesinden de daha çok yapılan sözleşmelerin şartları oluyor çoğunlukla. Umulan katkı alınamayınca gönderemiyorsun zira...

Hele de işin içinde ezeli rakiplerden biri olduğu zaman futbolcu ve menajerinin talepleri bitmek bilmiyor, bir tek kulübün tapusunu istemedikleri kalıyor adeta. Bunun sayısız örneklerini gördük; ''Sihirbaz'' lakabı layık görülen Haldun Üstünel' in yönetimden ayrılma sebebi Stoch transferinin gerçekleşmemesi olmuştu. FB devreye girince kulübü ve menajeri fiyat artırımına gitmiş, Adnan Polat taleplerini onaylamayıp FB alınca da Üstünel yönetimden kopmuştu, sanki Dünya piyasasında başka futbolcu kalmamıştı ki gördük Stoch' un ne halt olduğunu...

Forumda Hamit transferine net karşı görüş bildiren belki tek kişiydim, başka varsa da bana edilen lafları görünce pek ortaya çıkamıyorlardı herhalde! ;)...CV sindeki büyük kulüplerde özel yeteneklerinden çok oyun dsiplini-fiziki devamlılık-görev adamı özelliği ile yer bulabilmiş bir rotasyon oyuncusu, 30 yaşında ve kronik bel sakatlığı yaşadığı bilindiği halde, bir Dünya starı gibi transfer edildi. Hani ''Fatih Terim adam eder'' zırvası vardır ya ''Sakatlığını da halleder'' diye düşünüldü belki!:)...

O zamanki Hamit durumunda bir futbolcu için bonservis bedeli ödemek ahmakça idi, Real gibi kulüpler böyle göndermek istedikleri futbolculardan kurtulmak için çok defa üste para vermek zorunda kalırlar. Bonservis bedeli olmadan 1+1 yıllık bir anlaşmaya -O da T.C. pasaportunun hatrına- hiç itirazım olmazdı, tutarsa ne ala, tutmazsa kayıp minimum; bonservis + 4 yıllık kallavi sözleşme nedir Allah aşkına?...''Efendim yoksa FB ye gider!''...İsterse cehenneme gideydi!...

Biraz uzun oldu ama yeri geldiği için birkaç kelam etmek istedim; sabırsız ergenler benim mesajlarımı okuma zahmetine katlanamazlar zaten, anlayabilecek birkaç kişi mutlaka çıkar, benim için yeterli...

samsung'un apple'ye yaptığını işte bu adama yapacaksın bir kamyon dolusu bozuk parayı göndereceksin oturup saysın

Geldiğin güne lanet olsun.Paratörün Amrabat,Bruma,Yiğit gibi kaziklarından sadece birisi.Gün yüzü görme Terim.Kazandirdigin şampiyonluklarda yerin dibine batsın.

şu sahtekar müslümanı yolda görsem diğer ayak bileğini de ben kırarım.:mad:

Kadro dışı bırakın, kulübe girişi engellensin, parasınıda sezon sonu verin s.tir olup gitsin.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ben Hamit ilk istendiğinde inşAllah gelmez dediydim keşke haklı olmasaydım yazık 13 m euro para boşa gitti.

Geri
Üst Alt