hamit altıntop'un artık sakatlanmaması

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Sözleşmesinde garanti ücret yazarken kariyerini hastanede devam eden Hamit, ne hikmetse sözleşmesi maç başı olduğundan beri hiç sakatlanmıyor. Demek ki, eskiden nasılsa paramı çatır çatır alırım diye kendine iyi bakmıyormuş.

adam oynamıyor ki sakatlansın.

Oynarken sakatlanmiyordu ki zaten :D antrenmanlarda kolu bacagi kopuyordu

Adam sakatlandi diye rizkina goz koydular oda artik sakatlanmama karari aldi.

temelinde almancılık var

her almancı gibi bu da yata yata para kazanmaya alışmış

almancılar nasıl 6-7 çocuk yapıp çocuk parası alıyorsa ve ne kadar yatarak para kazanırsam o kadar iyi diye düşünüyorsa

hamit de öyle işte

Sakatlanmasi yakindir sadece bekleyin.

İşte bu konu açmak bile yeterlidir bruma konusunu kim açtıysa adam kaleci ile karşı karşıya atamadı
Eminim ki hamit de sakatlanıcak

Son düzenleme:
İşte bu konu açmak bile yeterlidir bruma konusunu kim açtıysa adam kaleci ile karşı karşıya atamadı
Eminim ki hamit de sakatlanıcak

Kardeşim takmayın kafaya böyle şeyleri. :D Bruma o arkadaş konu açtı diye mi gol atmadı sanki? Adamları biz idare etmiyoruz.

Nerede pres yapacağını biliyor Hamit. Selcuktan artısı bu. Başka numarası yok rızıkçının

Yalnız bugün az küfretmedim kendisine, adam bildiğin bitmiş. @B. Arda Aycan abiyi sahaya sürsen aynı tempoda oynar, tez zamanda emekli olması lazım.

GSC'nin bu başlığından sonra bir hafta içinde sakatlanacaktır şüphesiz ki!

Aslan bey sizi sevmesem kurt kocadı derdım ama sevıyorum hamitin mazisine saygı duyuyorum o yüzden kendısıne bısey demıyorum ama bu baslık bıraz uygunsuz olmus ıyı forumlar

Geri
Üst Alt